نکاتی برای خوشمزه تر شدن کتلت😍 👈برای خوشمزه تر شدن کتلت میتونید از پودر سوخاری وآرد نخودچی استفاده کنید که خیلی خوشمزه تر میشه 👈و اینکه حتما بعد از رنده کردن سیب زمینی آبش رو بگیرید چون اینکار هم باعث میشه کتلت وا نره و هم اینکه غذا طعم ورنگ بدی نگیره 👈یکی دیگه از رازهای خوشمزه ترشدنش استفاده از زعفران دم کرده توی مایه کتلته 👈می‌تونید به مایه کتلت انواع سبزی‌های معطر خشک یا تازه مثل ترخون و مرزه هم اضافه کنید که رو طعمش خیلی تاثیر داره 👈بهتره مایه کتلت رو یکی دوساعت قبل از سرخ کردن تو ظرف در بسته تو یخچال بزارید بعد سرخ کنید _☆_☆___☆__ @Khanedari_honar _☆_☆___☆___