نکاتی برای خوشمزه تر شدن کتلت😍
👈برای خوشمزه تر شدن کتلت میتونید از پودر سوخاری وآرد نخودچی استفاده کنید که خیلی خوشمزه تر میشه
👈و اینکه حتما بعد از رنده کردن سیب زمینی آبش رو بگیرید چون اینکار هم باعث میشه کتلت وا نره و هم اینکه غذا طعم ورنگ بدی نگیره
👈یکی دیگه از رازهای خوشمزه ترشدنش استفاده از زعفران دم کرده توی مایه کتلته
👈میتونید به مایه کتلت انواع سبزیهای معطر خشک یا تازه مثل ترخون و مرزه هم اضافه کنید که رو طعمش خیلی تاثیر داره
👈بهتره مایه کتلت رو یکی دوساعت قبل از سرخ کردن تو ظرف در بسته تو یخچال بزارید بعد سرخ کنید
_☆_☆___☆__
@Khanedari_honar
_☆_☆___☆___