چندتا نکتهء مفید👌برا 🔴برای اینکه کتلت یا شامی خوشمزه بشه؛مقداری زعفران دم شده به موادش اضافه کنید.و اگه فرصت داشتین یکی دو ساعت در یخچال استراحت بدین. 🔴از یکی دو قاشق آرد نخودچی یا سوخاری استفاده کنید تا پف کنه و حالت پوک بگیره👌. 🔴بعداز رنده کردنه پیاز و سیب‌زمینی آبشو جدا کنید تا کتلت وا نره و رنگ و طعم بهتری بگیره(سیب زمینی رو رندهء ریز بزنید تا مغزپخت بشن.ولی پیاز رندهء درشت بزنید تا زیاد آب نندازه) 🔴اگه می‌خواین در طرز تهیه شامی،از گوشت مرغ استفاده کنید،۲ قاشق آب مرغ و کره را به مایه شامی اضافه کنید. 🔴بعضی افراد از سیب زمینی آبپز در کوکو یا کتلت استفاده میکنن،که بهتره بدونیم که موقع سرخ شدن،روغن بیشتری لازمه. 🔴می‌تونید به مایه کوکو یا شامی یکی دو حبه سیر رنده شده یا انواع سبزیای معطر خشک یا تازه مثل ترخون و مرزه اضافه کنید، (من خودم سبزی خشک قورمه یا کوکو استفاده میکنم و پودرآویشن که عالی میشه). 🔴کمی زردچوبه و فلفل سیاه و خیلی کم پودر زیره هم عالیه. _☆_☆___☆__ @Khanedari_honar _☆_☆___☆___