تکنیک از ✅گرفتن آب سبزی‌ها یکی از عواملی که سبب زود پلاسیده شدن و حتی گندیدن سبزی‌ها در یخچال می‌شود خیس بودن اون هاست😳 ✅بعد از آنکه سبزی‌ها را با مواد ضد عفونی شستید آنها را روی پارچه‌ی تمیز بریزید و زیر و رو کنید تا آب سبزی‌ها جذب پارچه شود👌 ✅بعد از نیم تا یک ساعت سبزی‌ها را داخل یخچال قرار دهید،از سبد نیز میتونید استفاده کنید🥰 ✅قرار دادن در کیسه پارچه‌ای بعد از شست و شوی سبزی‌ها و آب گیری ، آنها را درون کیسه‌ی پارچه‌ای یا نخی ریخته درب کیسه را ببندید و در یخچال نگهداری کنید😉 ✅قرار دادن در ظرف پلاستیکی پوشیده با کاغذ یا دستمال درون یک ظرف پلاستیکی در دار چند لایه کاغذ یا دستمال تمیز قرار داده و سبزی‌ها را که آب آنها گرفته شده داخل ظرف قرار دهید😍 ✅کاغذ موجود در ظرف رطوبت سبزی را به خود می‌گیرد و اجازه می‌دهد سبزی‌ها مدت زمان بیشتری تازه و شاداب بمانند😊 ✅درب ظرف را بسته و در یخچال نگهداری کنید🤗😍 _☆_☆___☆__ @Khanedari_honar _☆_☆___☆___