🧚‍♀🧚‍♀ فصل خوشمزه رسیده. دست به کار بشین تا دیر نشده.😋😋. آلوهای زرد حدودا ۲۰کیلو بودن رو شسته و داخل قابلمه ریختیم و روی حرارت متوسط گذاشتیم در قابلمه رو بستیم تا حسابی بپزن خودش آب میندازه اصلا نیازی به اب نداره.بعد که پختن میزاریم سرد بشه از آبکش رد میکنیم که هسته و پوست الو داخل آبکش باقی بمونه.۵کیلو هلو رو شستیم هستش رو جدا کردیم اونم بدون آب داخل قابلمه ریخته روی حرارت متوسط گذاشتیم تا بپزه و له بشه اونم از آبکش رد کردیم.مایه لواشک آلو و هلو رو با هم مخلوط کردیم و مقداری نمک بهش اضافه کردیم.داخل سینی رو خیییلی کم چرب کرده مایه لواشک رو داخلشون ریختیم و جای آفتابی و کم رفت و آمد قرار دادیم تا خشک بشن.اگر زیاد جلوی آفتاب بمونن و خشک بشن بو و طعم آفتاب رو به خودشون میگیرن.لواشکا رو داخل زیپ کیپ و داخل فریزر میزارم مادرم داخل انباری خوراکیا حیاطشون که خنک و بدون رطوبته داخل ظرف دربسته نگهداری میکنن.اگر ضخامت لواشکا به حد کافی باشه اصلا به سینی نمیچسبه و به راحتی ازش جدا میشه. _☆_☆___☆__ @Khanedari_honar _☆_☆___☆___