سلام دوستای خوبم برای مزه دار کردن مرغ مهمانی دیشب ادویه جوجه کباب کمی ابلیمو .. کیوی زردچوبه ...پیاز ادویه گراماسالاهندی نمک فلفل دلمه ای ..هویج همه رو با مرغ مخلوط کردم گزاشتم ۶ ساعت مرغ استراحت کنه بعد مرغ رو از پیاز جدا کردم با حرارت ملایم گزاشتم کاملا سرخ بشه اصلا اب اضافه نکردم برای دودی کردنش هم دو تکه ذغال رو داخل قابلمه گزاشتم تا کاملا قرمزبعد گزاشتم وسط مرغ و سر تابه رو بستم به مدت ۵ دقیقه کاملا دودی شد برای سس هم دوعدد پیاز رو رنده زدم همراه فلفل دلمه تفت دادم دو عدد سینه مرغ رو خورد کردم و همراه پیاز تفت دادم و زردچوبه هم زدم بعد از ۲۰ دقیقه پوره ی ۵ عدد گوجه فرنگی رو همراه دو قاشق رب اضافه کردم و تفت دادم‌..اب به مقدار کافی اضافه کردم .یک قاشق غ ابغوره وسطای پخت بهش زدم گزاشتم با حرارت ملایم جا بیفته برای تزیین برنج هم از پودر گل محمدی و گردو و کشمش استفاده کردم گردو و کشمش رو بایک قاشق غ روغن تفت دادم 😍😍‌‌‌‌‌‌ ‌‌‌‌‌‌_☆_☆___☆__ @Khanedari_honar _☆_☆___☆___