روش های نگهداری طولانی مدت مو اد غذایی
#ترفندستان #سرکه
🟢1_نگه داشتن لوبیا سبز خام یا نیم پز در فریزر تندی زننده ای به آن می دهد. برای رفع این مشکل لوبیا را کاملا بپزید و سپس فریز کنید.اگر لوبیا سبز🍃 خریده اید و برای نگهداری از آن در فریزر جا ندارید، لوبیاها را پاک کنید، خرد کنید و در یک شیشه دهان گشاد بریزید و روی آن ها نمک و آب سرد بریزید. به طوری که همه لوبیاها در آب نمک قرار بگیرد. با این روش تا مدتی لوبیا سالم خواهد ماند🤌
🟢2_انار: برای این که بتوانید انار را در مدت زمان طولانی تری نگهداری کنید، پوست آن را با روغن نباتی چرب کنید و در جای خشک و خنک و به دور از نور آفتاب قرار دهید.🤌
🟢3_سیر: بوته های سیر را بسته بندی و فریز کنید. هنگام مصرف، پوست آن را جدا کنید و قبل از این که یخ آن باز شود، خرد کنید.🤌
🙏شما لوبیا سبزو میپزید یا خام فریز میکنید؟؟؟🧐🧐
🟢4_بلال🌽:پوست بلال تازه را بکنید و با یک مسواک🪥 خیس از بالا به پایین آن را مسواک کنید تا همه رشته ها از میان دانه های بلال خارج شود. دانه ها را به کمک چاقو🔪 جدا و بخار پز کنید. سپس آن را بسته بندی کنید و در فریزر قرار دهید.در هنگام پختن دانه های بلال🌽 با آب، از اضافه کردن نمک🧂 خودداری کنید! زیرا نمک باعث سفت شدن آن می شود
_☆_☆___☆__
@Khanedari_honar
_☆_☆___☆___