#ترفند_آشپزی
تهیه
#سرکه_سیب
🍎 مواد لازم :
ظرف بزرگ شیشه ایی
یک کیلو سیب
آب
3 قاشق غذا خوری نمک
به اندازه کافی پارچه
✅سیب را بطور کامل بشویید و انرا به قطعات کوچک برش دهید . آنهار در ظرف شیشه ایی بریزید و شکر و آب را به ان اضافه کنید .
برای پوشاندن ظرف از تکه ایی پارچه استفاده کنید و درب آنرا کاملا ببندید . شیشه را به مدت 5 الی 6 هفته در دمای بین 15 تا 26 درجه سانتی گراد نگه دارید .
بعد از این مدت مایع را به ظرف دیگر بریزید و بگذارید تا 3 روز در ظرف دیگر در همان دما باشد .
بعد از 3 روز مقداری از سرکه بنوشید تا مقدار اسیدی بودن آنرا بسنجید .
_☆_☆___☆__
@Khanedari_honar
_☆_☆___☆___