‍ ‌ تهیه 🍎 مواد لازم : ظرف بزرگ شیشه ایی یک کیلو سیب آب 3 قاشق غذا خوری نمک به اندازه کافی پارچه ✅سیب را بطور کامل بشویید و انرا به قطعات کوچک برش دهید . آنهار در ظرف شیشه ایی بریزید و شکر و آب را به ان اضافه کنید . برای پوشاندن ظرف از تکه ایی پارچه استفاده کنید و درب آنرا کاملا ببندید . شیشه را به مدت 5 الی 6 هفته در دمای بین 15 تا 26 درجه سانتی گراد نگه دارید . بعد از این مدت مایع را به ظرف دیگر بریزید و بگذارید تا 3 روز در ظرف دیگر در همان دما باشد . بعد از 3 روز مقداری از سرکه بنوشید تا مقدار اسیدی بودن آنرا بسنجید .‌‌‌‌‌‌ ‌‌‌‌‌‌_☆_☆___☆__ @Khanedari_honar _☆_☆___☆___