مواد لازم: آرد سفید یک و نیم لیوان نشاسته ذرت نصف لیوان شکر یک‌لیوان تخم مرغ سه عدد درشت روغن مایع نصف لیوان ماست دو سوم لیوان وانیل نصف ق چ بکینگ پودر دو ق چ مواد لازم برای تاپینگ: عسل۳ق غ شکر قهوه‌ای یا سفید 3 ق غ کره 50گرم خامه صبحانه ۲ق غ خلال یا پرک بادام 100 گرم طرز تهیه: مواد رو مخلوط کرده در تابه کوچکی ریخته خیلی کوتاه روی حرارت ملایم میذاریم در حدیکه شکر حل بشه و مایه بجوش بیاد بعد پرک بادام را اضافه و یه قل ریز بزنه کافیه تخم مرغها را با شکر ، وانیل و حدود چهار دقیقه می زنیم تا رنگش روشن و حجم بگیره، سپس ماست و روغن مایع را اضافه کرده و یک دقیقه می زنیم ، همزن را خاموش کرده و ارد و نشاسته ذرت و بکینگ پودر الک شده رو در سه مرحله اضافه و به آرومی مخلوط می کنیم مواد را در قالب بیست و دو سانت ریخته و در فر صد و هشتاد درجه از یک ربع گرم شده به مدت تقریبی ۳۰دقیقه قرار میدیم تا بپزد(پختش نباید کامل بشه)بلافاصله بعد از خارج کردن از فر، مواد تاپینگ رو روی کیک می ریزیم و مجددا به مدت تقریبا بیست دقیقه درفر قرار میدیم و فقط المنت بالا یا گریل رو روشن می کنم تا زمانی خلال بادام‌ها طلایی و خوشرنگ بشن( در این فاصله اصلا از فر دور نشید چون خیلی سریع ممکنه خلال بادوم ها بسوزن) بعد از پخت حداقل یک ساعت استراحت دهید . ┏━━━🍃🍓🍇🍃━━━┓ @ushpazi_va_design ┗━━━🍃🍓🍇🍃━━━