5.29M حجم رسانه بالاست
از کلید مشاهده در ایتا استفاده کنید
مواد مورد نیاز 1 فنجان پودر نارگیل. برای کاستارد 50 گرم کره 1 فنجان آرد الک شده(فنجان من 250 میلی لیتر است) 1 لیتر شیر 1 فنجان پودر قند 3 قاشق غذاخوری کاکائو وانیل. خامه 1 لیوان شیر سرد 1 انگشت پایین تر ابتدا پودر نارگیل رو توی سینی‌پخش میکنیم. . . کره را درون قابلمه بریزید و آرد را اضافه کنید و کمی سرخ کنید تا آرد بو داده شود. شکر و کاکائو شیر را اضافه کرده و با هم زدن روی حرارت کم بپزید وانیل را اضافه کنید و. سینی را آماده کنیم ومواد توی سینی میریزیم حداقل 4 تا 5 ساعت در یخچال قرار بگیرد تا یخچال برای مدت طولانی استراحت کند . .ودر نهایت سس خامه ای میزنیم . ترجمه از ‌ashpazi_shirini_cake بدون صدا ببینید🔇 @KitchenAuntKhatoon