طرز تهیه👇👇👇
پیاز نگینی خردشده را در کمی روغن تفت میدیم سبک که شد، زردچوبه و فلفل سیاه اضافه کرده گوشت خورشتی را میریزیم و چند دقیقه تفت میدیم، رب گوجه فرنگی ریخته سرخ میکنیم تا رنگ رب باز بشه.
نمک و چوب دارچین ریخته و یک فنجان آب جوش اضافه میکنیم و میزاریم ۲۰ الی ۳۰ دقیقه داخل زود پز تا پخته بشه(داخل قابلمه بخواید بپزید، این زمان دو برابر میشه) البته به نوع گوشت هم بستگی داره.
بعد از پخت خورش نباید آبدار باشه.
برنج را کمی زنده تر آبکش میکنیم، ته دیگ سیب زمینی گذاشته و روی سیب زمینی ها از مخلوط گوشت و لپه و برنج لابه لا میریزیم و ادویه پلویی که درست کردیم را میپاشیم. روی برنج کره آب شده میریزیم و میزاریم تا دم بکشه.👌
زرشک را کمی تفت داده و خلال بادام و زعفران اضافه کرده و با برنج سفید مخلوط میکنیم. و روی پلو را با این مخلوط تزئین میکنیم.
پ ن گذاشتن پیاز روی برنج اختیاریه و من همیشه روی پلوهای مخلوط این کارو میکنم، امتحان کنید دوست میدارید.
#قیمه_لاپلو
#پلومخلوط
#نهار
•*´¨
*•.¸¸.•*´¨
*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•*
کانال کدبانوها🍓فیلم آشپزی👇
👩🍳࿐
@KitchenAuntKhatoon࿐