. برای معطر کردن سوپ شیر از کمی آویشن استفاده کنید. ✴️برای معطر کردن ماکارانی و لازانیا از آویشن استفاده کنید. ✴️برای معطر کردن لوبیا پلو از زیره سیاه استفاده کنید. ✴️برای معطر کردن عدس پلو از دارچین استفاده کنید. ✴️برای معطر کردن ته دیگ زعفرانی از هل سائیده استفاده کنید. ✴️برای معطر کردن مرصع پلو هل ساییده را بر لایه برنجی که می خواهید دم بکشد بپاشید. ✴️برای معطر کردن قیمه، فسنجون و خورشت آماده شده، یک قاشق چایخوری هل و نصف استکان گلاب را درون آن بریزید. یک جوش که خورد سریع شعله را خاموش کنید. ✴️برای معطر کردن خورشت بامیه سیر و در آخر یک پیاز رنده شده سرخ شده را با یک قاشق مرباخوری دارچین تفت خورده درون آن بریزید تا معطر شود. ✴️برای سرخ کردن ماهی حتما در پودر سوخاری کمی تخم گشنیز و پودر سیر اضافه کنید. ✴️برای سبزی پلوماهی از تخم گشنیز استفاده کنید. ✴️برای معطر کردن مرغ، در آخر که مرغ آماده شد یک قاشق چایخوری هل و نیم استکان گلاب همراه زعفران استفاده کنید