مواد لازم برای تهیه زرشک😋🤤 زرشک تازه یک کیلوگرم آب یک پیمانه نمک به مقدار لازم طرز تهیه لواشک زرشک ترش مرحله اول زرشک‌ها را بعد از پاک کردن به خوبی با آب بشویید و آبکش کنید. مرحله دوم یک قابلمه متوسط تهیه کنید و زرشک‌ها را داخل آن بریزید. یک پیمانه آب به زرشک اضافه کنید و بگذارید با شعله ملایم بجوشد. نکته مهم این است که قابلمه بهتر است نه خیلی بزرگ باشد نه خیلی کوچک، اما باید به‌قدری بزرگ باشد که با جوش آمدن آب زرشک از قابلمه سرازیر نشود. دقت کنید که بیشتر از یک پیمانه آب نیز به آن اضافه نکنید. مرحله سوم وقتی‌که آب کمی قل زد و به دمای جوش کامل نزدیک شد، آب و زرشک‌های داخل آن را به داخل مخلوط‌کن منتقل کنید. وقت میکس کردن است. این ترکیب را در مخلوط‌کن حسابی میکس کنید. مرحله چهارم کف یک سینی بزرگ را با سلفون بپوشانید. حالا روی سلفون را با کمی روغن چرب کنید. مرحله پنجم ماده مخلوط شده داخل مخلوط‌کن را به صورت لایه‌ای نازک در سینی بریزید و آن را با استفاده از وسیله‌ای کاردک مانند صاف کنید. لواشک باید لایه نازکی داشته باشد تا یک دست باشد و زودتر خشک شود. مرحله ششم برای اینکه لواشک زودتر خشک شود می‌توانید آن را زیر نور آفتاب یا کنار بخاری قرار دهید. لواشک را با کمی نمک نوش جان کنید. درصورتی‌که قصد دارید از زرشک خشک برای تهیه لواشک زرشک استفاده کنید لازم است از 24 قبل زرشک‌ها را بخیسانید. @KitchenAuntKhatoon