اگپلنت پارمزان ( اِگ-پلَنت پارمزان) “eggplant parmesan” را میشه یکی از غذاهای معروف دونست که خیلی خوشمزه است چون ترکیب و پنیر مزه ی خوبی رو درست میکنه. روش تهیه اگپلنت پارمزان خب اول سه تا بادمجون متوسط رو پوست بگيريد و حلقه كنيد و نمك بپاشيد اجازه بديد تلخيش گرفته بشه، بعد خشكش كنيد، به روغن زيتون آغشته ش كنيد و روش پودر سوخاري بپاشيد كاملا، حدودا يك ربع بذاريد تو فر ١٨٠ درجه تا نرم بشن. تو يه ظرفي كه بشه داخل فر گذاشت (كسرولها داخل ظرفي كه قراره سرو بشن پخته ميشن) اول يه لايه سس مارينارا بريزيد روش بامجون ها رو بذاريد بعدش پارمزان بپاشيد و حالا پنير گودا ورقه اي بچينيد و روش ماتزارلا بريزيد و اين كار رو تكرار كنيد و در نهايت روشو با فويل ميپوشونيم و يك ربع تو فر ١٨٠ بپزيد و بعد از پخت روش پارمزان و جعفري خورد شده بپاشيد. @KitchenAuntKhatoon