🔺راههاى تشخيص تخم مرغ كهنه و مانده؛
🔸← تخم مرغ كهنه و مانده، زيانبخش است، هر چه تخم مرغ تازه باشد، براى مصرف مناسبتر است.
🔹← تخم مرغ تازه در ته آب به صورت افقى قرار مىگيرد، امّا اگر روى آب قرار گيرد يا در ته آب يا ته ظرف زاويهاى بسازد، به طورى كه قسمت پهن آن بالاتر قرار گيرد، كهنه است.
☜همين آزمايش را مىتوان با قرار دادن تخم مرغ در آب نمك (125 گرم در ليتر) انجام داد، تخم مرغ تازه در ته آن و تخم مرغ كهنه در بالاى آن قرار خواهد گرفت.
۩ اساس اين دو آزمايش بر اين است كه هر چه تخم مرغ، بيشتر بماند، در قسمت پهن آن فضاى خالى، حجيمتر مىگردد.
۩←امّا در جاهاى مرطوب، كه به علت كندى تبخير، بزرگ شدن اتاقك هوايى ته تخم مرغ، ديرتر صورت مىگيرد و بنابراين بايد از راههاى ديگرى استفاده كرد.
__________________
📚 دائرة المعارف بزرگ طب اسلامى، ج7، ص: 124
#تخم_مرغ
#سالم_بمانیم
http://eitaa.com/joinchat/220463120C0e1ff398cb
═════🦋 ⃟❖════