🔺راههاى تشخيص تخم مرغ كهنه و مانده‏؛ 🔸← تخم مرغ كهنه و مانده، زيان‏بخش است، هر چه تخم مرغ تازه باشد، براى مصرف مناسب‏تر است. 🔹← تخم مرغ تازه در ته آب به صورت افقى قرار مى‏گيرد، امّا اگر روى آب قرار گيرد يا در ته آب يا ته ظرف زاويه‏اى بسازد، به طورى كه قسمت پهن آن بالاتر قرار گيرد، كهنه است. ☜همين آزمايش را مى‏توان با قرار دادن تخم مرغ در آب نمك (125 گرم در ليتر) انجام داد، تخم مرغ تازه در ته آن و تخم مرغ كهنه در بالاى آن قرار خواهد گرفت. ۩ اساس اين دو آزمايش بر اين است كه هر چه تخم مرغ، بيشتر بماند، در قسمت پهن آن فضاى خالى، حجيم‏تر مى‏گردد. ۩←امّا در جاهاى مرطوب، كه به علت كندى تبخير، بزرگ شدن اتاقك‏ هوايى ته تخم مرغ، ديرتر صورت مى‏گيرد و بنابراين بايد از راههاى ديگرى استفاده كرد. __________________ 📚 دائرة المعارف بزرگ طب اسلامى، ج‏7، ص: 124 http://eitaa.com/joinchat/220463120C0e1ff398cb ═════🦋 ⃟❖════