عناب و زرشک هر کدوم یک پیمانه عناب هاتون خورد میکنید به همراه زرشک ها تو ۲لیتر آب میریزید تا بجوشه ۲لیتر که ۱لیتر شد صافش میکنید به اصطلاح شیره کشی میکنید که آبی داخل تفاله ها نمونه عصاره رو داخل قابلمه میریزید و داخلش سرکه انگور میریزید،1پیمانه سرکه رو بهش اضافه کنید و میزارید بجوشه وقتی جوشید زیرشو خیلی کم میکنید تا از جوش بیوفته و عسل ۲پیمانه بهش اضافه میکنید ۱۰دقیقه در همین حالت ۷۰درجه بمونه بعد سکنجبین عنابی زرشکی شما آماده است طرز استفاده یک سوم لیوان از سکنجبین می‌ریزد و مابقی آب جوشیده ولرم میریزید میل میکنید