سورمه_کباب گیلان من اول ۳تا بادمجونو کباب کردم همینطور ۳تا تیکه فلفل دلمه ای رنگی تخمه های فلفل هارو جدا کردم بادمجون هارو پوست گرفتم و با چاقو ساطوری خورد کردم. پیاز و سیر رو سرخ کردم ،مخلوط بادمجون و فلفل رو بهش اضافه کردم ،نمک،فلفل سیاه،پودر سیر،پودر پاپریکا رو هم همینطور در تابه رو بستم و یک ربع اجازه دادم طعمشون قاطی بشه. گوشت چرخ کرده و پیاز رنده شده که اب گرفتم به همراه نمک و فلفل سیاه خوب ورز دادم توی تابه سرخ کردم. توی ظرف کنارهم چیدم و کنارشون گوجه گیلاسی و فلفل سبز کبابی چیدم. خییییلی خوشمزه میشه امیدوارم درست کنید و لذت ببرید. @MF_khanevadeh