#یک_لقمه_عشق
سورمه_کباب گیلان
من اول ۳تا بادمجونو کباب کردم
همینطور ۳تا تیکه فلفل دلمه ای رنگی
تخمه های فلفل هارو جدا کردم
بادمجون هارو پوست گرفتم و با چاقو ساطوری خورد کردم.
پیاز و سیر رو سرخ کردم ،مخلوط بادمجون و فلفل رو بهش اضافه کردم ،نمک،فلفل سیاه،پودر سیر،پودر پاپریکا رو هم همینطور در تابه رو بستم و یک ربع اجازه دادم طعمشون قاطی بشه.
گوشت چرخ کرده و پیاز رنده شده که اب گرفتم به همراه نمک و فلفل سیاه خوب ورز دادم توی تابه سرخ کردم.
توی ظرف کنارهم چیدم و کنارشون گوجه گیلاسی و فلفل سبز کبابی چیدم.
خییییلی خوشمزه میشه امیدوارم درست کنید و لذت ببرید.
@MF_khanevadeh