خوشمزه ترین و خفن تربن حلوای زنجبیلی مطمعنم بخورید عاشقش میشید.
طرز تهیه :
یک کیلو آرد سفید قنادی
چهارصد گرم روغن جامد
چهارصد گرم پودر قند
۴ الی ۵قاشق پودر زنجبیل (کم و زیاد بستگی به ذائقه خودتون داره)
و پودر گل محمدی یا پودر پسته جهت تزئین
ابتدا آرد را ۲۰دقیقه الی نیم ساعت تف میدهیم تا خامی آرد گرفته شود و سبک شود سپس الک میکنیم تا کاملا صاف و یکدست شود و روغن را اضافه کرده در حد ۲۰دقیقه تف میدهیم و بعد از آن پودر قند و زنجبیل را الک کرده به آرد اضافه میکنیم و هم میزنیم تا کاملا مواد به خورد هم برود و تا داغ است یک سینی فر چرب میکنیم و حلوایمان را داخل آن میریزیم با پشت کفگیر و کمی فشار سطحش را صاف میکنیم تا منسجم شود و بعد از ریختن پودر گل یا پسته برش میزنیم و میزاریم کنار تا کاملا خنک شود اگر داغ از قالب خارج کنید شکننده و پودر میشود بعد از اینکه خنک شد در ظرف سرو میچینیم . موندگاری این حلوا زیاده دوستان در یک ظرف در بسته نگه داری شود .
نوش جونتون
حتما درستش کنید چون واقعا خوشمزس و پر طرفدار حلوای معروف تبریزی هستش . کانال فرهنگی خانواده در سروش 👇👇👇👇👇👇👇👇
sapp.ir/farhangekganevade🆔