نکاتی در مورد تهیه‌ی سمنو: برای تهیه سمنو، باید گندم‌ها را خیس کرد تا جوانه بزنند. ابتدا گندم ها را پاک کرده و بشویید. آن‌ها را در ظرفی ریخته و مقداری آب روی آن‌ها بریزید و برای ۲ روز کنار بگذارید تا شروع به جوانه زدن کنند. در این میان آب آن‌ها را چند بار عوض کنید. گندم‌ها را در آبکش بریزید و بعد در دستمال نازکی بپیچید، آن‌ها را برای ۲ روز مرطوب نگه دارید تا ریشه‌های نازکی بزنند. بعد آن‌ها را در ظرفی بزرگ پهن کرده پارچه‌ای روی آن‌ها کشیده و مدام پارچه را نمدار کنید. بگذارید تا جوانه گندم برای حدود ۲ تا ۳ روز رشد کرده و بلند و کلفت شود. گندم نباید سبز شود. 🔸مواد اولیه: گندم ۱ کیلوگرم/آرد گندم ۳ کیلوگرم 🔹طرز تهیه: جوانه‌های گندم را در چرخ گوشت ریخته (ترجیحا ۲ بار چرخ کنید) و یا در هاون بکوبید و کاملا له کنید. مقداری آب (حدود ۸ لیوان) روی آن بریزید و خوب ترکیب کنید. ترکیب را از صافی با فشار رد کنید تا شیره گندم کاملا خارج شود. آرد را در قابلمه ریخته و شیره‌ی گندم را کم کم به آن اضافه کنید و هم بزنید. قابلمه را روی حرارت متوسط بگذارید، مدام مواد را هم بزنید تا ته نگیرد. مواد باید بجوشد و مانند حلوا غلیظ شود. حرارت را کم کنید و سمنو را برای ۱ ساعت دم بگذارید، آن را هر از گاهی هم بزنید. 💞@MF_khanevadeh