🌸 🌸
#مربای_توت_سفید
توت سفید : ۱ کیلو
شکر : ۲ لیوان
آب : ۱ لیوان
وانیل یا هل : نصف قاشق چایخوری
آب لیمو ترش : ۱ قاشق غذاخوری
اول از همه توت ها رو تمیز کرده و بشویید و ابکش کنید سپس لابلای توت ها شکر بریزین و ۱۲ ساعت بزارین داخل یخچال بمونه.
روز بعد اگه دیدین توت شکرش حل نشده و اب پس نداده یک لیوان آب بهش اضافه کنید روی حرارت ملایم بزارید بمدت بیست دقیقه بزارید تا توت ها پخته بشن و شربت غلیظ بشه اواخر پخت وانیل و آب لیمو ترش اضافه کنید و حرارت رو خاموش کنید اجازه بدین خنک بشه و به شیشه تمیز منتقل کنید و در جای خنک بزارید اگر میخواهید برای مدت طولانی نگهداری کنید بزارید داخل فریزر
نکته:
اگر توت های شما کال و نارس بود یک لیوان از شکر رو بیشتر کنید مال من رسیده و شیرین بود.
کانال فرهنگی خانواده در سروش
sapp.ir/farhangekganevade🆔 کانال فرهنگی خانواده در ایتا
@markazfarhangekhanevade🆔