💠 🍃مواد لازم: 🔸انار:به میزان لازم 🔸نمک دریا: ۱قاشق غذاخوری 🍃طرز تهیه: پوست انار را جدا کرده و دانه های را جدا کنید.👌🏼 داخل ریخته تا آبش از دانه هاش جدا شود با پارچه آب آن را گرفته و در ظرفی بریزید و روی حرارت خیلی ملایم قرار بدهید تا آب اضافه آن تبخیر شود و رب انار غلیظ گردد.😊 کنید که در این مرحله باید مدام هم بزنید تا ته نگیرد👌🏼 چون در این مرحله آب اضافی سریعا تبخیر می‌شود.👉🏼 در اواخر پخت در صورت تمایل میتوانید اضافه کنید. زمانیکه رب انار به اندازه کافی غلیظ شد رب را در ظرف شیشه ای بریزید و بگذارید تا سرد شود. ✅ اگر انارتان آبدار باشد به ازای هر هشت کیلو‌گرم انار ، یک کیلوگرم رب انار حاصل می‌شود. ✅ بهترین رنگ برای رب انار قهوه ای و قرمز تیره است اگر از روی غلظت رب انار نتوانستید زمان برداشتنن از روی حرارت را تشخیص دهید از روی رنگ این زمان را تعیین کنید. ✅ رب انار را حتما در یخچال نگهداری کنید چون باعث میشود دیرتر فاسد شود و دیرتر تغییر رنگ دهد. ✅کانال مرکز فرهنگی خانواده در سروش http://sapp.ir/farhangekganevade ✅کانال مرکز فرهنگی خانواده در ایتا http://eitaa.com/markazfarhangekhanevade