. 🔴 ⭕️لازمه اینجا توضیحاتی در خصوص به دوستان عزیز بدم 💠روغن حیوانی چند نوع داریم 👈روغن گاوی 👈روغن گوسفندی 👈روغن بز 🔶 بنده به دلیل تاکید روایت بر مصرف شیر گاو بیشتر سعی میکنم روغن حیوانی گاوی مصرف کنم تا گوسفندی و... 🔸تقریبا 20 درصد روغن مصرفی ما از این نوع و 80 درصد زیتون هستن 🔰روغن حیوانی در گذشته فقط به یک روش درست و اصولی تهیه میشد اما الان با پیشرفت تکنولوژی روش دیگه ای هم ابداء شده 🟢حالا این دو روش چیه و کدام بهتره؟ 1⃣روغن دوغی(یعنی کره ای که از دوغ گرفته شده بعد ذوب شده و تبدیل به روغن شده ) 2⃣روغن خامه (در این روش خامه شیر را بعد از دوشیدن از حیوان به صورت مستقیم از خود شیر میگیرن و این خامه را تبدیل به روغن میکنن) 💥بهترین نوع روغن همان روغن از کره دوغی می باشد اما به دلیل کم بودن و سخت به دست اومدن مردم جدیدا سراغ روشن خامه میرن 💢برای تهیه 100 کیلو کره در بهترین شرایط که شیر پرچرب باشه باید حدود 1000 کیلو دوغ درست کرد 😳 حالا این مقدار دوغ شخص چطور بفروشه یا تبدیلش به کشک و قره قروت کنه که واقعا زحمات زیادی داره ✅بله عزیزان اینجوریه زحمت زیادی داره برای همین کم پیدا میشه و مردم بیشتر سراغ روغن خامه میروند ✍ 🔸🔸🔸🔸🔸🔸🔸 @MTIK_KARAMI 🛑لطفا مطالب کانال را فقط با ذکر منبع منتشر کنید https://eitaa.com/joinchat/3877437458C423fbba93f