🛑 چرا نوشیدن چای پر رنگ مضر است؟
🔹دکتر سمیرا ربیعی، عضو هیئت علمی دانشکده علوم تغذیه، با بیان این که چای حاوی میزان بالای کافئین است، گفت: کافئین، یک ماده شیمیایی خوراکی است که در دو فرم طبیعی و سنتتیک (مصنوعی) یافت میشود و هرچه چای مصرفی پررنگتر یا به اصطلاح غلیظتر باشد، میزان کافئین دریافتی بیشتر میشود.
🔹کافئین، مدر یا ادرار آور است. بنابراین نوشیدن چای پررنگ، باعث اتلاف آب بدن شده و فرد را با مشکل یبوست مواجه میکند.
🔹نوشیدن چای پررنگ باعث سوزش در ناحیه قفسه سینه و قلب فرد میشود. کافئین با جذب آهن غذا تداخل دارد. چای مصرفی هرچه پررنگتر باشد، شدت این تداخل بیشتر میشود