2_ باید و نبایدهای غذایی در سرماخوردگی
_ پرهیز از پرخوری
_ تا درمان کامل سرماخوردگی از مصرف غذاهای سنگین، چرب، تند و ترش، ماست، بستنی و خوراکی های خیلی سرد خودداری کنید.
_ در صورت داشتن تب، از مصرف چند دسته خوراکی پرهیز کنید: شیر، گوشت قرمز و میوه های آبدار.
_بهترین غذا در چند روز ابتدای آبریزش رقیق، سوپ جو است. هر زمان که احساس گرسنگی یا ضعف کردید یک پیاله از این سوپ را بخورید. شاید این زمان برای شما، هر یکی دو ساعت باشد.
سوپ سرماخوردگی را با گوشت مرغ تازه، جو، هویج، کمی سبزی تازه جعفری و گشنیز تهیه و با لیمو ترش تازه میل کنید. افزودن شلغم نیز به این سوپ مفید است. در این سوپ، رشته، قارچ، ذرت، شیر یا خامه نریزید.
4⃣
#دکتر_شبانی
#طب_سنتی
#مادر_ایرانی
╔═•. 🤱 .•╗
@Madar_irani
╚═ •. 🇮🇷 .•╝