سوپ ماهیچه ماهیچه گوسفندی: ۱۰۰ گرم پیاز: ۱ عدد متوسط نخود: ۱/۲ لیوان دسته‌دار فرانسوی ورمیشل: ۱ لیوان دسته‌دار فرانسوی هویج: ۱ عدد بزرگ جعفری و تره خرد و ساطوری شده: ۱ لیوان دسته‌دار فرانسوی نمک و فلفل: به میزان لازم آبلیمو: ۱ قاشق غذاخوری مرحله اول پیاز را به صورت نگینی یا خلالی خرد و با مقداری روغن یا کره در روغن تفت دهید تا سبک شود. ماهیچه را به آن اضافه کنید. زردچوبه و فلفل را به مواد داخل قابلمه بیفزایید و کمی تفت دهید تا طعم خامی آن‌ها گرفته شود. بعد از این که گوشت کمی تفت خورد، به آن آب جوش اضافه کنید. نخود را از قبل به مدت حداقل ۲ ساعت یا از شب قبل خیس کنید و به گوشت اضافه کنید. درب ظرف را بگذارید و حرارت را کم کنید تا به مدت حداقل ۲ تا ۳ ساعت گوشت و نخود با هم بپزند. می‌توانید از زودپز هم استفاده کنید تا گوشت ماهیچه زودتر بپزد. بعد از اینکه گوشت نرم شد، هویج را به صورت دلخواه (حلقه‌ای یا نگینی) برش بزنید و به قابلمه اضافه کنید. وقتی هویج، گوشت و نخود پختند و کاملا نرم شدند، ورمیشل را اضافه کنید. ۵ دقیقه بعد، جعفری و تره خرد و ساطوری شده را اضافه کنید. اجازه دهید ۱۵ دقیقه مواد با هم بپزند و بعد آبلیمو و نمک را اضافه کنید. ۵ دقیقه بعد سوپ ماهیچه را بچشید و از طعم آن مطمئن شوید. مواد را مدام هم بزنید تا ته نگیرد. سپس شعله گاز را خاموش کنید. سوپ ماهیچه را در ظرف مناسب سرو و میل کنید. در طرز تهیه انواع آش و سوپ برای افطار و سحر ماه رمضان به مقدار نمک غذا توجه کنید. 🤱کانال طب مادرانه💝 ‌╔═. ♡♡♡.════╗ 💓@Madaraneteb💓 ╚════. ♡♡♡.═╝