💎 طرز تهیه روغن بادام در منزل 💎 🔸 یک کیلو مغز بادام شیرین ایرانی تهیه کنید 🔸 توی مولینکس کاملا آسیابش کنید تا کاملا خمیر بشه 🔸 در دیگ بزرگی که درب شیشه ای سوراخدار داشته باشه بریزید و روش آب بریزید تا دو سوم ارتفاع ظرف 🔸 شعله را روشن کنید و گاهی هم بزنید تا بادامها در آب مخلوط بشن و به جوش بیاد 🔸 در لحظه جوش آمدن زیرش را خیلی کم کنید و مدام هم بزنید تا کف نکنه و سر نره 🔸 وقتی کف روی آن خوابید و شروع کرد به قل قل زدن ریز در حالیکه شعله بسیار کم است درب دیگ را بگذارید و حدود ۴ ساعت رها کنید تا روغن بیاد روی آب 🔸 وقتی کاملا روغنها از بادام خارج شدند و روی آب شناور شدند شعله را خاموش کنید و درب دیگ را بردارید و یک و نیم ساعت آنرا رها کنید تا بادام ها ته نشین بشن و کمی هم ولرم بشه 🔸 سپس با ملاقه آب و روغن را داخل یک شیرجوش پیرکس یا پارچ شیشه ای لبه دار بریزید و دوباره یکساعت رها کنید تا آب و روغن جدا شوند 🔸 با یک شلنگ باریک به ته ظرف شیشه ای بگذارید و سر دیگر را کمی بمکید و فورا توی سینک ظرفشویی بگذارید تا آب از زیر روغن خالی شود 🤱کانال طب مادرانه💝 ‌╔═. ♡♡♡.════╗ 💓@Madaraneteb💓 ╚════. ♡♡♡.═╝