⛔
#وسواس_جستجو_در_اینترنت
🔹️امروزه افراد به دنیایی از اطلاعات دسترسی دارند و با جستجویی ساده میتوانند به اطلاعات زیادی در مورد پزشکان، بیماریها، داروها، راههای درمانی و..دست یابند.
🔹️از آنجائیکه حجم اطلاعات غلط بیشمار بوده و اطلاعات توسط افرادی که تخصص کافی ندارند، نوشته شده، استناد به آن میتواند به ضرر افراد (حتی مسائل تهدید کننده زندگی)باشد.
🔹️مثلاً فردی پس از جستجو راجع به بیماریاش، متوجه میشود که احتمال مرگ ناشی از این بیماری پنجاه درصد است و با شنیدن این خبر در شوک بزرگی فرو میرود، در حالیکه در واقع عوامل مختلفی در سیر و ادامه بیماری دخیل است و بیماران در این زمینه با همدیگر بسیار متفاوتاند.
.
⚫افراد دچار این وسواس، بیش از حد درگیر جزئیات بیماری خود میشوند و اطلاعات زیادی کسب میکنند، ولی قدرت انتخاب یک روش درمانی را ندارند.
این بیماران به طور مرتب از پزشکی به پزشک دیگر میروند، درمانگران مختلفی را تجربه میکنند و داروهای مختلفی را نیز به طور ناقص مصرف میکنند.
آنان هیچوقت دوره درمان و مراجعه به یک درمانگر را تا پایان دوره درمان ادامه نمیدهند! چون با یک روش درمانی جدید و یا پیشنهاد درمانگر جدیدی، روبرو میشوند.
.
🔴از جمله شایعترین تشخیص ها در این افراد، «اختلال وسواسی- جبری» است.
در این اختلال افراد اشتغال ذهنی با جزییات، اصول، فهرستها و برنامههای مختلف دارند، به گونهای که نکته اساسی فعالیت گم میشود.
از دیگر تشخیص های مهم، "خودبیمارانگاری" است.
.
🔵راهکارهای درمانی:
- توجه پزشک در ایجاد یک رابطه درمانی همدلانه و صحیح با بیمار
- اعتماد به پزشک معالج
- پرهیز از مراجعه به افراد غیر متخصص
- دوری از درمانهای خودسرانه
- ارائه راهنمایی و آموزش بیماریها و راههای درمانی توسط کادر درمانی(مثل بروشورهای آموزشی)
- درمان اختلال زمینه ای مثل وسواس فکری و شک و تردید بیمارگونه و افکار خودبیمارانگارانه
دکتر سفیدچیان
برگزیده های مطالب ناب 👇
@MaeMaein5
☀️التماس دعای فرج ☀️