♻️ ثواب برآورده نمودن حاجت مسلمان
✍ ثواب و پاداشی که خداوند متعال در برآوردن حاجت مسلمانی به فرد عطا می کند، بی شمار است. در این خصوص روایات زیادی از ائمه معصومین علیهم السلام وارد شده است.
🌷 پیامبر اکرم (ص) می فرماید: کسی که حاجت برادر مؤمن خود را برآورده سازد، مانند کسی است که عمر خود را به عبادت گذرانده باشد.
« مَن قضی لأخیهِ المُؤمِنِ حاجَةً کانَ کَمَن عَبَدَاللَّهَ دَهرَهُ»(1)
🌹 در روایت دیگر از امام صادق(ع) آمده است: هرگاه مسلمانی رفع گرفتاری از مسلمانی را می كند خداوند به او خطاب می نماید كه پاداش تو بر من است و برای تو غیر از بهشت را نمی پسندم.
«مَا قَضَی مُسلِمٌ لِمُسلِمٍ حَاجَةً إلَّا نَادَاهُ اللهُ تَبَارَکَ وَ تَعَالَی عَلَیَّ ثَوابُکَ وَ لا أرضَی لَکَ بِدونِ الجَنَّةَ»(2)
و نیز آن حضرت می فرماید: کسی که یکی از خواسته های برادر دینی خود را برآورد، خداوند عالم در روز قیامت صد هزار خواسته او را بر آورد می کند که نخستین آنها بهشت است و از جمله این پاداش ها آن است که خویشان و آشنایان و براداران دینی او را نیز وارد بهشت می کند به شرط این که ناصبی نباشند.
« مَنْ قَضَی لِأَخِيهِ الْمُؤْمِنِ حَاجَةً قَضَی اللَّهُ عَزَّ وَ جـَلَّ لَهُ يـَوْمَ الْقـِيـَامـَةِ مـِائَةَ أَلْفِ حـَاجـَةٍ مـِنْ ذَلِكَ أَوَّلُهَا الْجَنَّةُ وَ مِنْ ذَلِكَ أَنْ يُدْخِلَ قَرَابَتَهُ وَ مَعَارِفَهُ وَ إِخْوَانَهُ الْجَنَّةَ بَعْدَ أَنْ لَا يَكُونُوا نُصَّاباً »، (3)
(1) أمالی طوسی، ص 481.
(2) اصول کافی، ج2، ص155.
(3) همان، ص 198.
http://eitaa.com/joinchat/2697003010C86ca0b02c5