🔷طریقه درست کردن ژله با پودر ژلاتین خام و حلال یک قاشب مربا خوری پودر ژلاتین حلال را با ۲ تا ۳ قاشب غذا خوری شکر مخلوط کنید. سپس در یک لیوان آب گرم حل کنید. این مایع را به یک لیوان آب سرد اضافه کنید به آن رنگ و طعم دهنده طبیعی و یا مصنوعی اضافه کنید. مقدار شیرین بودن را بچشید و در ظرف و یا غالب ژله بریزید و داخل یخچال بگذارید تا خودش را بگیرد. 🔹طعم دهنده طبیعی مانند: گلاب،عرق نعنا و بیدمشک 🔸رنگ دهنده طبیعی مانند: زعفران،آب لبو، گل پنیرک، چای ترش، شربت آلبالو، آب چغندر پخته شده (لبو) و یا آب میوه طبیعی 👌شما می‌توانید با توجه به تجربتان در تکمیل متن بالا خصوصا برای رنگ و طعم دهنده طبیعی به ما کمک کنید. منتظر ارسال تجربیات شما هستم. باتشکر🌹🙏 عضویت در کانال ما در ایتاء با لمس👇 محصولات شفاء https://eitaa.com/MahsoolatShfa ارتباط با ما 👇در ایتاء @FadaeiHazratZahra110