🔷
طریقه درست کردن ژله با پودر ژلاتین خام و حلال
یک قاشب مربا خوری پودر ژلاتین حلال را با ۲ تا ۳ قاشب غذا خوری شکر مخلوط کنید.
سپس در یک لیوان آب گرم حل کنید.
این مایع را به یک لیوان آب سرد اضافه کنید
به آن رنگ و طعم دهنده طبیعی و یا مصنوعی اضافه کنید.
مقدار شیرین بودن را بچشید و در ظرف و یا غالب ژله بریزید و داخل یخچال بگذارید تا خودش را بگیرد.
🔹
طعم دهنده طبیعی مانند: گلاب،عرق نعنا و بیدمشک
🔸
رنگ دهنده طبیعی مانند: زعفران،آب لبو، گل پنیرک، چای ترش، شربت آلبالو، آب چغندر پخته شده (لبو) و یا آب میوه طبیعی
👌شما میتوانید با توجه به تجربتان در تکمیل متن بالا خصوصا برای رنگ و طعم دهنده طبیعی به ما کمک کنید.
منتظر ارسال تجربیات شما هستم.
باتشکر🌹🙏
عضویت در کانال ما در ایتاء با لمس👇
محصولات شفاء
https://eitaa.com/MahsoolatShfa
ارتباط با ما 👇در ایتاء
@FadaeiHazratZahra110