راهی برای پیشگیری از مسمومیت های غذایی ▫️مسمومیت غذایی زمانی اتفاق می‌افتد که غذای آلوده به باکتری، ویروس یا انگل خورده شود. شایع ترین پاتوژن‌های ایجادکننده مسمومیت E.coli، سالمونلا یا لیستریا هستند. ▫️انستیتو پاستور لیل فرانسه در سایت خود عنوان می کند: غذا ممکن است قبل، در حین یا بعد از تهیه، به دلیل مشکل در پخت، نگهداری یا شستشو، با باکتری‌ها تماس داشته باشد. غذاهای تازه مانند ماهی، گوشت، تخم‌مرغ یا محصولات لبنی بیشتر در معرض مسموم شدن، هستند. ضمنا آب غیرآشامیدنی هم ممکن است باعث بروز مسمومیت غذایی شود @MajalePezeshki71