ما اومدیم با دستور یک سس سالم دیگه 😋🌱
چاشنی سنتی😋
🔹1 قاشق غذاخوری کاملاً پُر نشاسته نسائیدۀ گندم محلی را در نصف لیوان آب سرد؛ کمی بیشتر؛ کاملاً حل کرده، در یک قابلمه کوچک ریخته و روی شعله مرتباً هم می زنیم تا یک دست و غلیظ شود.
🔹یک قاشق مربا خوری عسل به آن افزوده و به هم زدن ادامه می دهیم تا نشاسته کاملاً شفاف شود حالا آن را از روی حرارت برداشته کنار می گذاریم تا ولرم شود.
🔹یک زرده تخم مرغ محلی را در یک سوم لیوان روغن کنجد می ریزیم و نصف قاشق چایخوری نمک دریا به آن می افزاییم و کل محتویات این لیوان را در همزن ریخته و نیم دقیقه هم می زنیم.
🔹سپس نشاسته را که اکنون ولرم مایل به سرد است به آن اضافه کرده و حدود 1 دقیقه هم می زنیم. سرکه طبیعی را کم کم به آن اضافه نموده و دوباره هم می زنیم تا سس مثل خامه کاملاً یک دست شود. میزان سرکه طبیعی و نمک بسته به ذائقه افراد دارد.
🔹توجه: همزن باید برقی و کاملاً قوی باشد تا سس بریده بریده نشود.
🔹کم و زیاد شدن غلظت سس بستگی به مقدار آبی که با نشاسته مخلوط می گردد دارد.
🔹چرب و غلطان بودن سس در دهان بستگی به مقدار روغنی که با آن مخلوط می گردد دارد و در صورت تمایل می توان هنگام هم زدن روغن آن را اضافه نمود.
🔹این سس به مدت 1 هفته کامل در یخچال قابل نگهداری می باشد.
http://eitaa.com/fatemiioon_news