🔹🔸🔹🔸🔹🔸 ⭕️ جنایتی به نام !! ✅ قسمت اول: مقدمه ✍️ در گذشته هدف از توليد شير خشک با آن‌چه امروزه مورد استفاده قرار می‌گيرد، بسيار متفاوت بوده است. 📆 در اواخر سال ۱۸۰۰م، اولین بار "شیر خشک"، به خاطر تامين مواد ضروری براي کودکانِ سرراهي و ايتام توليد شد. آن‌ها سرپرستي نداشتند و بدون تغذيه با شيرِ جای‌گزين از بين می‌رفتند. در چنين شرايطی، شير خشک نجات ‌بخش بود.🍼 ⏰ اما با گذشت زمان، جايگزين مصنوعیِ شير مادر به عنوان "پيشرفتِ تکنولوژی" به "عموم مردم" فروخته شد. ⛔️ 😞 متأسفانه تا به امروز فرمول معينی برای شير خشک وجود ندارد. در حقيقت، توليد شير خشک کودکان از همان روزهای اوليه روند آزمون و خطا داشته است. 👨‍⚕️ به طوری که دکتر "روت لارنس" پزشک برجسته و متخصص اطفال می گوید: "فرمول شیر خشک نوزاد "یکی از بزرگ‌ترین آزمایش‌های انسانی در طول تاریخ است."وی می‌گوید: «قبل از آزمایش این فرمول‌ها بر روی نوزادان زنده واقعی هیچ کارآزمایی بالینی تصادفی یا آزمایشاتی از هر نوع وجود نداشته است. و برچسب فرمول "علمی" که امروز می‌بینید تنها نتیجه سال‌ها حدس و گمان است.» 👀 ‼️ امروزه مقررات کمی در مورد فرمول‌های شیر خشک نوزادان وجود دارد و سازمان غذا و دارو (FDA)، سازمان دولتی که مسؤولیت نظارت بر فرمول‌ها بر عهده دارد ، بار اثبات ایمنی آن‌ها را بر دوش تولید کنندگان گذاشته است. ⚠️ از همین روست که تولیدکنندگان اغلب به شیر خشک موادی اضافه می‌کنند تا با ترکیب و عمل‌کرد شیر انسان مطابقت داشته باشد. لذا این مواد اضافه‌شده بدون خطر نیستند و محصول را در معرض طیف وسیعی از مسائل پیچیده و از جمله کسب پتانسیل سمیّت، قرار می‌دهد. 💣 چرا که در اغلب شیر خشک‌ها مواد خطرناک زیر گزارش شده است: ✴️ باکتری‌های "سالمونلا و آفلاتوکسين" (عامل سرطان کبد)، "موتاژنينک" (عامل اختلالات ژنتيکی و ارثي)، مواد آسيب زننده به سيستم ايمنی (توليد شده از طريق گونه‌های از قارچ آسپرگيلوس)، "آنتروباکتر ساکازاکی" (علت بيماري‌های گوارشی) و ... 🖇 که در ادامه شما را با خطرات و خیانت‌های این محصول بیشتر آشنا می‌کنیم. 🌐 منبع: 🔗 https://www.westonaprice.org/health-topics/childrens-health/the-scandal-of-infant-formula 🔻 ظهور بسیار نزدیک است @fatemiioon_news