🔹🔸🔹🔸🔹🔸
⭕️ جنایتی به نام
#شیر_خشک !!
✅ قسمت اول: مقدمه
#جاهلیت_مدرن
✍️ در گذشته هدف از توليد شير خشک با آنچه امروزه مورد استفاده قرار میگيرد، بسيار متفاوت بوده است.
📆 در اواخر سال ۱۸۰۰م، اولین بار "شیر خشک"، به خاطر تامين مواد ضروری براي کودکانِ سرراهي و ايتام توليد شد. آنها سرپرستي نداشتند و بدون تغذيه با شيرِ جایگزين از بين میرفتند. در چنين شرايطی، شير خشک نجات بخش بود.🍼
⏰ اما با گذشت زمان، جايگزين مصنوعیِ شير مادر به عنوان "پيشرفتِ تکنولوژی" به "عموم مردم" فروخته شد. ⛔️
😞 متأسفانه تا به امروز فرمول معينی برای شير خشک وجود ندارد. در حقيقت، توليد شير خشک کودکان از همان روزهای اوليه روند آزمون و خطا داشته است.
👨⚕️ به طوری که دکتر "روت لارنس" پزشک برجسته و متخصص اطفال می گوید: "فرمول شیر خشک نوزاد "یکی از بزرگترین آزمایشهای انسانی در طول تاریخ است."وی میگوید: «قبل از آزمایش این فرمولها بر روی نوزادان زنده واقعی هیچ کارآزمایی بالینی تصادفی یا آزمایشاتی از هر نوع وجود نداشته است. و برچسب فرمول "علمی" که امروز میبینید تنها نتیجه سالها حدس و گمان است.» 👀
‼️ امروزه مقررات کمی در مورد فرمولهای شیر خشک نوزادان وجود دارد و سازمان غذا و دارو (FDA)، سازمان دولتی که مسؤولیت نظارت بر فرمولها بر عهده دارد ، بار اثبات ایمنی آنها را بر دوش تولید کنندگان گذاشته است.
⚠️ از همین روست که تولیدکنندگان اغلب به شیر خشک موادی اضافه میکنند تا با ترکیب و عملکرد شیر انسان مطابقت داشته باشد. لذا این مواد اضافهشده بدون خطر نیستند و محصول را در معرض طیف وسیعی از مسائل پیچیده و از جمله کسب پتانسیل سمیّت، قرار میدهد.
💣 چرا که در اغلب شیر خشکها مواد خطرناک زیر گزارش شده است:
✴️ باکتریهای "سالمونلا و آفلاتوکسين" (عامل سرطان کبد)، "موتاژنينک" (عامل اختلالات ژنتيکی و ارثي)، مواد آسيب زننده به سيستم ايمنی (توليد شده از طريق گونههای از قارچ آسپرگيلوس)، "آنتروباکتر ساکازاکی" (علت بيماريهای گوارشی) و ...
🖇 که در ادامه شما را با خطرات و خیانتهای این محصول بیشتر آشنا میکنیم.
🌐 منبع:
🔗
https://www.westonaprice.org/health-topics/childrens-health/the-scandal-of-infant-formula
#احیاء_سنت_دایگی
🔻 ظهور بسیار نزدیک است
@fatemiioon_news