#خواص_سوره_های_قرآن
#سوره_روم
#سوره_سی_ام
سوره روم، سی امین سوره قرآن با 60 آیه است که در مکه بر پیامبر اکرم(ص) نازل شده است. این سوره به نام کشور روم است که در آغاز این سوره نیز ازز آن نام برده شده است و از آغاز جنگ آینده روم و ایران خبر میدهد. هر کسی این سوره را تلاوت کند به تعداد هـر مَلکـی کـه در آسمان و زمین بـه تسبیح خـدا مشغول است ده حسنه برای او نوشته می شود.
فضیلت سوره روم
پیامبر اکرم صلی الله علیه و آله وسلم در روایتی فرمودند:
هرکس سوره روم را بخواند ده برابر تمامی فرشتگانی که خداوند را در بین زمین و آسمان تسبیح گفته اند حسنه به او داده می شود و هر آنچه که در روز یا شبش از دست داده دوباره به دست می آورد. ( مجمع البیان، ج8، ص42)
علت اینکه حضرت ابراهیم علیه السلام به نام خلیل الله نامیده شد قرائت آیات 18-17 سوره روم است. (مستدرک الوسائل، ج5، ص39)
بدیهی است، کسی که محتوای این سوره را که سراسر درس توحید خدا و دادگاه بزرگ قیامت است، در روح و جان خود جای دهد، و مراقبت پروردگار را در هر لحظه، در خود ببیند و روز جزا و محکمه عدل الهی را مسلم بداند، تقوای الهی، چنان قلبش را پر می کند که شایسته چنین پاداش بزرگی است. (تفسیر نمونه، چاپ 25، ج 16، ص377)
آثار و برکات سوره روم
راه دستیابی به خوبی ها
خواندن سه بار آیات 18-17 سوره روم در عصر و صبح مستحب است.
امام علی علیه السلام فرموده است:
هر کس در عصر سه بار بگوید:
« فَسُبْحَانَ اللَّهِ حِینَ تُمْسُونَ وَحِینَ تُصْبِحُونَ وَلَهُ الْحَمْدُ فِی السَّمَاوَاتِ وَالْأَرْضِ وَعَشِیًّا وَحِینَ تُظْهِرُونَ »(سوره روم، آیه 17 و 18)
هیچ خیر و خوبی ای در ان شب از او فوت نمی شود و همه بدی ها و شرور، آن شب از او برداشته می شود و هر کس صبحگاه سه بار این آیات را بخواند نیز چنین بهره ای می برد. (امالی شیخ صدوق، ص674)
این دو آیه شریفه بسیار ارزشمند است که پیامبر صلی الله علیه واله به کسی که این دو آیه را همواره زمزمه می کند وعده بهشت داده است. (مجمع البیان،ج7، ص51)
«داروخانہ مـــــ؏ــنو؎»👇👇
@Manavi_2