نانهای یزد بینمک میشود
معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی یزد:
🔸یکی از کارگروههای سند ملی پیشگیری و کنترل بیماریهای غیرواگیر، کارگروه تدوین برنامه بهبود کیفیت نان در استان است که باید با تهیه یک برنامه عملیاتی و مداخلهای پنج ساله و با جلب مشارکت تمام بخشها و دستگاههای مرتبط، کیفیت نان استان به میزان ۳۰ درصد در تولید گندم، ذخیره سازی، فرآوری و پخت افزایش یابد.
🔸 در بررسیهای انجام شده یکی از مواردی که سهم زیادی در نمک دریافتی افراد دارد، نان مصرفی خانوارها است و یکی از دلایل بیماری فشاری خون بالا همین مصرف زیاد نمک است.
┄┄┄┄┄❅✾❅┄┄┄┄
☑️ به کانال مهریز نیوز بپیوندید 👇
https://eitaa.com/joinchat/3942121722C7d5279ded5