عناب یه میوه داروئیه که می‌شه مثل خرما یا سنجد تو تنقلات روزانه گنجوندش و از خواص زیاد و عالی‌ش به نفع بدن استفاده کرد. مهمترین خاصیت عناب، خون‌سازی، دفع سموم خون و کمک به دستگاه‌ گردش خونه. وقتی درباره سالم‌سازی خون حرف می‌زنیم یعنی قلب، عروق، کلیه‌ها و کبد باید خوب و درست کار کنن. تنظیم عملکرد اینا برای این دونه‌های فسقلی و خوشمزه هیچ کاری نداره. عناب می‌تونه یه همراه خوب و همیشگی برای بیماران هموفیلی یا کسانی باشه که کمبود ویتامین K دارن. عناب پر از آنتی‌اکسیدان و در نتیجه یه میوه ضد سرطانه و چی بهتر از اینکه با خوردن منظم چند تا دونه از این میوه خوشمزه، خودمونو در برابر این بیماری پر درد و پر هزینه بیمه کنیم. عناب خاصیت آرام‌بخشی و نشاط آوری هم داره که خام، دم‌نوش و یا مخلوط پودر عناب با شیر نقش یه داروی تقویت اعصاب رو برامون بازی می‌کنه. برگ و ریشه عناب هم پر از خاصیته. ریشه اون برای تقویت مو و قطع تب مفیده و برگ عناب خاصیت پر طرفدارتری داره: لاغری. اگه هر روز برگ عناب رو تو یه لیوان آب گرم بخیسونید و فرداش ناشتا بنوشید، به سرعت وزن کم می‌کنید. برگ عناب کاری با عضلات‌تون نداره و راست می‌ره سراغ بافت‌های چربی و اونا رو از بین می‌بره. 🆔 @Merikhi_Venusi