☘️☘️ اندر احوالات اوضاع طبی جامعه 3️⃣
خوراکی ها، دارای دو خاصیت هستن: غذاییّت، و دواییّت. به عبارتی، خوردنی ها رو ما به دو دسته تقسیم می کنیم: غذا، دوا. البته دسته های دیگه ای هم دارم، اما فعلا ما با این دو دسته کار داریم، که بیشتر در مورد غذاهای گرم و گرمیجات هستن.
❓خب؛ غذا و خاصیت غذاییّـت چیه؟
همین اصطلاحی که در عرف رایجه، و در مورد غذا بکار میره. اگه ساده و مختصر بخوایم بگیم، غذا چیزیه که ما می خوریم، و تبدیل به خوراک اعضا و ارگانهای بدن میشه. ما هر روز نیاز به خوردن غذا داریم، و هر روز هم سه وعده غذا می خوریم. قبوله؟!
🧆 خاصیت غذاییت، عمدتا در خوراکی های گرم و تر وجود داره. یعنی خوراکیهای گرم و تر خاصیت غذاییّت دارن، و انرژی لازم بدن رو تأمین می کنن، و ما هر روز نیاز به خوردن خوراکی های گرم و تر داریم.
❓اما خاصیّت دواییت چیه؟
در مورد دوا هم همین اصطلاحی که در عرف رایجه، تعریف درستیه. دوا چیزیه که موقع بیماری می خوریم، تا مریضی برطرف بشه. خاصیت دواییّت، عمدتا در خوراکی های گرم و خشک وجود داره.
❓خب حالا یه سوال دیگه:ما چه زمانهایی نیاز به خوردن دارو داریم؟ و چه مدت و چه مقدار باید دارو بخوریم؟
جواب سوال مشخصه. دارو در زمان بیماری باید مصرف بشه، و به مدت و مقدار محدود و مشخص. دارو چیزی نیست که هر روز جزو غذاها و خوراکی های ما باشه.
❕نکته ای که اول مبحث رو فراموش نکنید؛ دارو، یعنی گرم و خشک. گرما اگر در کنار خشکی باشه، عوارض داره، و ماندگار هم نخواهد بود. اما گرما در کنار رطوبت، عوارض نداره و ماندگار خواهد بود.
✅ نتیجه گیری مهم: ما باید خوراکی های گرم و تر (یعنی غذا) رو همیشه و روزانه مصرف کنیم؛ اما خوراکی های گرم و خشک (دوا) رو فقط برای درمان بیماری ها، و به مدت و اندازه مشخص و محدود مصرف کنیم.
ادامه داره...
🌺🌺 ما رو به دیگران معرفی کنید...
🌸🍃🌸🍃🌸
🍏 کانال طب مبین
@MobinTeb213
🍏 کانال محصولات طبی مبین
@MobinTeb_product
🍏 گروه مشاوره طبی مبین
https://eitaa.com/joinchat/2670788798C88a44457b1
🍎 آموزش طب مبین
@MobinTeb_learning