طرز تهیه تخم مرغ ،آرد ، مایع خمیر، روغن رو در یک ظرف ریخته . شیر و یا آب باید کمی داغ باشد با شکر مخلوط میکنیم هم میزنیم تا مخلوط یک دست شود اگر شکر کاملا حل نشد مشکلی ندارد. محلول شکر و اب که ولرم شد با مواد مخلوط میکنیم . باید خمیر نرمی بدست بیاید اگر خمیر به دست چسبید کم کم آرد اضافه کنید. خمیر آماده رو رو پوش بزارید و در یک محیط گرم خانه و یا زیر نور مستقیم آفتاب بزارید تا پف کنه . بعد چهل الی ۱ ساعت خمیر را پهن و به اشکال مختلف فرم دهید . بعد ۱۰ دقیقه استراحت به شکل های خمیری شکل درون روغن زیاد سرخ کنید روغن همونقدر باشه که خمیر ها شناور بشن