طرز تهیه
تخم مرغ ،آرد ، مایع خمیر، روغن رو در یک ظرف ریخته .
شیر و یا آب باید کمی داغ باشد با شکر مخلوط میکنیم هم میزنیم تا مخلوط یک دست شود
اگر شکر کاملا حل نشد مشکلی ندارد.
محلول شکر و اب که ولرم شد با مواد مخلوط میکنیم .
باید خمیر نرمی بدست بیاید اگر خمیر به دست چسبید کم کم آرد اضافه کنید.
خمیر آماده رو رو پوش بزارید و در یک محیط گرم خانه و یا زیر نور مستقیم آفتاب بزارید تا پف کنه .
بعد چهل الی ۱ ساعت خمیر را پهن و به اشکال مختلف فرم دهید .
بعد ۱۰ دقیقه استراحت به شکل های خمیری شکل درون روغن زیاد سرخ کنید
روغن همونقدر باشه که خمیر ها شناور بشن