13.41M حجم رسانه بالاست
از کلید مشاهده در ایتا استفاده کنید
۱۰۰ گرم کره ۱ لیوان آب ۱/۲ قاشق چایخوری نمک ۱ لیوان آرد ۳ تا تخم مرغ ۱/۲ قاشق چایخوری وانیل ۱ قاشق چایخوری بکینگ پودر ۳۰۰ گرم خامه قنادی ✍🏻کیفیت نون خامه ای شما به مرحله تفت دادن خمیر بستگی داره،با شعله ملایم ۱۰ دقیقه خمیر رو تفت بدین تا یکدست و جمع بشه. ✍🏻بعد از تفت دادن خمیر تو دمای محیط اجازه بدین خمیر از داغی بیوفته،دقت کنین که نباید سرد بشه.دماش باید ملایم باشه. ✍🏻فر رو از قبل گرم کنین ، با دمای ۲۲۰ درجه اول به مدت یک ربع بزارین بپزه، یک ربع دوم با دمای ۱۸۰ درجه و یک ربع سوم با دمای ۱۵۰ درجه بزارین تا کامل بپزه. ✍🏻برای فرم دادن خامه اول بزارین بیرون تا بافتش مثله بستنی بشه و از حالت یخی دربیاد بعدش با همزن شروع کنین بهم زدن تا فرم بگیره و از ظرف نریزه(دقت کنین که ظرف و پره های همزن باید خشک و تمیز باشن) ⚠️با مــــــــا همـــــــــــراه باشیـــــــــــــــد👇 🇮🇷 @Modafeane_harame_velayat