#نون_خامه_ای
۱۰۰ گرم کره
۱ لیوان آب
۱/۲ قاشق چایخوری نمک
۱ لیوان آرد
۳ تا تخم مرغ
۱/۲ قاشق چایخوری وانیل
۱ قاشق چایخوری بکینگ پودر
۳۰۰ گرم خامه قنادی
✍🏻کیفیت نون خامه ای شما به مرحله تفت دادن خمیر بستگی داره،با شعله ملایم ۱۰ دقیقه خمیر رو تفت بدین تا یکدست و جمع بشه.
✍🏻بعد از تفت دادن خمیر تو دمای محیط اجازه بدین خمیر از داغی بیوفته،دقت کنین که نباید سرد بشه.دماش باید ملایم باشه.
✍🏻فر رو از قبل گرم کنین ، با دمای ۲۲۰ درجه اول به مدت یک ربع بزارین بپزه، یک ربع دوم با دمای ۱۸۰ درجه و یک ربع سوم با دمای ۱۵۰ درجه بزارین تا کامل بپزه.
✍🏻برای فرم دادن خامه اول بزارین بیرون تا بافتش مثله بستنی بشه و از حالت یخی دربیاد بعدش با همزن شروع کنین بهم زدن تا فرم بگیره و از ظرف نریزه(دقت کنین که ظرف و پره های همزن باید خشک و تمیز باشن)
⚠️با مــــــــا همـــــــــــراه باشیـــــــــــــــد👇
🇮🇷
@Modafeane_harame_velayat