مدالها، نامگذاری اماکن و ثبت در کتبدرسی
اعطای چند مدال
۳ مهر ۱۴۰۰، رئیس سازمان پدافند غیرعامل کشور، غلامرضا جلالی، اعلام کرد که مدال عالی پدافند غیرعامل از سوی این سازمان به خانواده علی لندی اهدا شد. ۴ مهر ۱۴۰۰، برابر تصویب شورای عالی نشانها در ارتش جمهوری اسلامی ایران، «نشان فداکاری ارتش» به علی لندی تعلق گرفت. این نشان که اعطایی رهبر جمهوری اسلامی ایران به ارتش است، نماد ایثار و از خودگذشتگی میباشد. ۵ مهر ۱۴۰۰، مدال بینالمللی «ایثار و شجاعت» از طرف علیرضا کاظمی، سرپرست وزارت آموزش و پرورش، به علی لندی تعلق گرفت.
نامگذاری اماکن ورزشی، آموزشی، آتشنشانی، خیابان و بلوار
اماکن مختلفی از جمله یک سالن ورزشی در ایذه، یک بنای آموزشی در خوزستان، یکی از بلوارهای اصلی ایذه، یکی از ایستگاههای آتشنشانی کرج و خیابانی در شهرکرد به نام علی لندی نامگذاری شدند.
ثبت زندگینامه در کتب درسی
رئیس قرارگاه ملی اتحادیه انجمنهای اسلامی دانش آموزان با اشاره به داستان دهقان فداکار اعلام کرد که زندگینامه و اقدام علی لندی نیز در کتابهای درسی مکتوب خواهد شد. همچنین مدیرکل آموزش و پرورش خوزستان نیز از ثبت اقدام علی لندی در کتب درسی، خبر داد.
دستور رئیسجمهور به وزارت آموزش و پروش
علیرضا کاظمی، سرپرست وزارت آموزش و پرورش، در راستای دستور رئیسجمهور ابراهیم رئیسی، به معاونان حوزههای ستادی، دستور داد تا نسبت به تدوین کتاب زندگینامه لندی، نامگذاری مدارسی در هر استان به نام وی، ثبت اقدام او در کتب درسی و مجلات علمی و آموزشی رشد و ساخت فیلم در خصوص زندگی وی، اقدام کنند.
اعلام رسمی شهید نامیدن
در طی دیدار از خانواده علی لندی توسط معاون رئیسجمهور و رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران در ۵ مهر ۱۴۰۰، نامه رهبر انقلاب، مبنی بر شهید تلقی شدن علی لندی را به خانواده وی تحویل دادند.
درگذشت
علی لندی پس از دو هفته بستری بودن در بیمارستان سوانح سوختگی، بر اثر شدت جراحات ناشی از سوختگی، مشکلات شدید تنفسی و در نهایت ورود عفونت به خون، ساعات پایانی ۱ مهر ۱۴۰۰ درگذشت.