💎نكات مهدوی💎
🌀چه عواملى در موفقيت حضرت مهدى(عجل الله تعالى فرجه) در پياده كردن حكومت عدل در پهنه زندگى بشر تأثيرگذار است؟
اگر بخواهيم رمز موفقيت حضرت مهدي(عجل الله تعالى فرجه) را در پياده كردن حكومت عدل در پهنه زندگى بشر ترسيم كنيم، مى توان گفت: در آن روز زمینه برای پذیرش حکومت عادلانه ایشان آماده شده است؛ زيرا در نظام امامت - كه عهده دار اجراى حق و عدالت است - شخص امام كه در رأس آن قرار دارد نمونه و الگوى اعلی و نمايش عملى تمام برنامه هاى اسلامى و تعليمات آن و نسخه سعادت بخش جامعه بشرى است. در اين نظام هم قوانينى كه اساس عمل است به حق و برقرارى توازن و تعادل نظر دارد و هم حاكم و نظام حكومت و قوه مجريه اى كه اجراى اين قوانين را بر عهده دارد از طريق عدل منحرف نمى شود.
عامل ديگر براى موفقيت حضرت مهدى(عجل الله تعالى فرجه) در گسترش عدل در جامعه، تكامل عقول بشر در آن عصر است؛ كسانى با عدل و داد درگيرند كه عقلشان كامل نيست و وقتى مردم از لحاظ عقل ضعيف باشند زير بار حكومت عدل نمى روند؛ زيرا طبق احاديث، «عدل» از جنود عقل به شمار مى آيد و «جور» از جنود و لشكريان جهل.(1)
آری از این روست که در روايتى از امام باقر(عليه السلام) مى خوانيم: «إِذَا قَامَ قَائِمُنَا وَضَعَ اللَّهُ يَدَهُ عَلَى رُءُوسِ الْعِبَادِ فَجَمَعَ بِهَا عُقُولَهُمْ وَ كَمَلَتْ بِهِ أَحْلَامُهُمْ»(2)؛ (هنگامى كه قائم ما قيام كند خداوند دستش را بر سر بندگانش مى گذارد و بدين وسيله عقول آنها كامل و افكارشان را پرورش مى دهد).
بنابراين، انسان های عصر حضرت مهدى(عجل الله تعالى فرجه) به جهت تكامل عقولشان و نيز عظمت نظام امامت به سرعتِ تمام، پذيراى حكومت آن حضرت خواهند بود.(3)
◽️پی نوشت:
(1). الكافي، كلينى، محمد بن يعقوب بن اسحاق، محقق / مصحح: غفارى على اكبر و آخوندى، محمد، دار الكتب الإسلامية، تهران، 1407 قمری، چاپ: چهارم، ج 1، ص 21، (كتاب العقل و الجهل)، ح 14.
(2). الكافي، همان، ص 25، (كتاب العقل و الجهل)، ح 21.
(3). گردآوری از: موعود شناسی و پاسخ به شبهات، رضوانی، علی اصغر، مسجد مقدس جمکران، قم، 1390 شمسی، چاپ هفتم، ص 621.
#نكات_مهدوی
#آموزش_مهدوی
#امام_زمان
@Montazeranezohour