⭕بررسی احتمالاتی در ناگهانی بودن ظهور و قیام امام مهدی و ارتباط آن با سال قیام امام حسین
🔻واقعه عاشورا در ۱۰ محرم سال ۶۱ هجری قمری معادل ۲۱ مهرماه سال ۵۹ هجری شمسی اتفاق افتاده است.
🔻۲۳ رمضان سال ۶۰ هجری قمری یعنی سال قبل از واقعه عاشورا در ۹ تیرماه سال ۵۹ هجری شمسی بوده است.
🔻در روایات علائم ظهور گفته شده ندای آسمانی در روز جمعه ۲۳ رمضان و قیام صاحب الزمان در روز عاشورا اتفاق میفته.
🔻در روایاتی گفته شده ظهور امام مهدی بطور ناگهانی اتفاق میفته. اگر ندای آسمانی طبق روایات در ۲۳ رمضان تقویمی باشه که بحث ناگهانی بودن ظهور بی معنی میشه. پس ندای آسمانی و قیام حضرت در زمانی است که کسی فکرش را نمیکند و اصلا مطابق تقویم نیست. اما راز این ناگهانی بودن ظهور چیه؟!
🔻به آیات ابتدایی سوره فجر دقت کنید:
بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيمِ
به نام خداوند رحمتگر مهربان
وَالْفَجْرِ ﴿۱﴾
سوگند به سپيده دم (۱)
وَلَيَالٍ عَشْرٍ ﴿۲﴾
و به شبهاى دهگانه (۲)
وَالشَّفْعِ وَالْوَتْرِ ﴿۳﴾
و به زوج و فرد (۳)
وَاللَّيْلِ إِذَا يَسْرِ ﴿۴﴾
و به شب وقتى سپرى شود (۴)
هَلْ فِي ذَلِكَ قَسَمٌ لِذِي حِجْرٍ ﴿۵﴾
آيا در اين براى خردمند نياز به سوگندى ديگر است (۵)
🔻امام صادق (علیه السلام)- جابر از امام جعفر صادق (علیه السلام) روایت کرده است که ایشان فرمود: «در کلام خداوند عزّوجلّ: وَ الْفَجْر حضرت قائم (عجل الله تعالی فرجه الشریف) است».
🔻امام صادق (علیه السلام)- سورهی فجر را در نمازهای واجب و نافلهی خود بخوانید که آن سوره برای حسینبنعلی (علیه السلام) است.
🔻در تفاسیر شب های دهگانه به دهه اول ذی الحجه و دهه آخر ماه رمضان و دهه اول ماه محرم و دهه میانه ماه شعبان تفسیر شده است. یعنی این دهه ها با حوادث مهم و علائم حتمی ظهور و قیام امام زمان مرتبط است. راز این ارتباط بین قیام امام مهدی و قیام امام حسین علیهما السلام چیست؟
🔻ناگهانی بودن ظهور یعنی دنبال ۲۳ رمضان و عاشورا در تقویم نگردید بلکه ۲۳ رمضان و عاشورای خاصی مدنظر هست. و با توجه به سوره فجر این ۲۳ رمضان و عاشورای خاص در سال های ۶۰ و ۶۱ هجری قمری معادل با ۹ تیرماه و ۲۱ مهرماه سال ۵۹ هجری شمسی بوده است.
🔻قبلا با توجه به روایت امیرالمومنین در نسخه ای از خطبه البیان گفتیم که ظهور ۱۱۸۴ سال بعد از دوران فترت و غیبت یعنی سال ۱۴۴۴ هجری قمری و به دنبال آن قیام در سال ۱۴۴۵ هجری قمری خواهد بود و این موضوع را در پست های دیگری نیز از طریق شعری از امیر المومنین علیه السلام و کتاب دانیال نبی علیه السلام و همینطور روایات مربوط به زمان خلقت حضرت آدم علیه السلام و زمان مقرر برای نسل آدم نیز اثبات کردیم که ظهور و قیام حضرت در سال ۱۴۴۴ و ۱۴۴۵ هجری قمری معادل با سال ۱۴۰۲ هجری شمسی است.
🔻پس ممکن است منظور از ۲۳ رمضان در روایات ۹ تیرماه و منظور از عاشورا ۲۱ مهرماه سال ظهور و قیام باشد یعنی سالگرد شمسی آن ایام در سال حرکت و قیام امام حسین علیه السلام و حال اگر به تقویم سال ۱۴۰۲ هجری شمسی رجوع کنیم ۹ تیرماه که همان ۲۳ رمضان سال ۶۰ هجری قمری بوده در روز جمعه واقع شده و ۲۱ مهرماه هم که همان عاشورای سال ۶۱ هجری قمری بوده در روز جمعه واقع شده است.
🔻نکته جالب دیگر این که ۹ تیرماه ۱۴۰۲ دقیقا در پایان دهه اول ذی الحجه و روز بعد از عید قربان است.
🔻نیمه ماه رمضان سال ۶۰ هجری قمری در اول تیرماه بوده است که با مراجعه به تقویم سال ۱۴۰۲ متوجه میشیم این روز پنج شنبه است و در نیمه رمضان طبق روایات سرخی در آسمان و ترس و وحشتی بوجود میاد و کسوف غیرعادی و طلوع خورشید از مغرب و ظهور ستاره دنباله دار رخ میده که برخوردش به زمین فجایع بزرگی مثل زلزله ها و خسف ها و سیل ها و فوران آتشفشانها و تغییرات آب و هوایی را به دنبال داره.
🔻عجیب تر اینکه چند وقتی است زیاد از طارق و ستاره سرخ نیبیرو و تغییر قطبین زمین و طلوع خورشید از مغرب گفته میشه و زمانی که گفته شده به این تاریخ خیلی نزدیکه و یا همین تاریخه.
🔻و یک سری از اسرار که به ما رسیده است و فرموده اند: حداکثر ۳ سال و ۶ ماه پس از شروع کرونا و شهادت سردار سلیمانی به ظهور آقا صاحب الزمان خواهیم رسید.
🔻و ان شاءالله ...
یک زلزله که آید چون زلزله قیامت
ناگه به موسم حج مهدی عیان باشد
به قلم یکی از دوستان و صرفا بر حسب احتمالات
#تغییرقطبین_جابه_جایی_زمین
ده تیرانجام.میگردد👌👆✌️
eitaa.com/NOORI82325 #بحق_الزهرا_عجل_لولیک_الفرج