❤فرمول ۳×۳×۳ را یادتان باشد.
1️⃣ گندم ۳ ماه باید بخوابد (دورمانسی)
2️⃣ آرد ۳ هفته باید بخوابد
3️⃣ خمیر ۳ ساعت باید بخوابد
✳همانطور که پیشتر هم در کانال به آن اشاره شده، دراستراحت حکمت خاصی نهفته است با استراحت خمیر، ۴۰ ماده غذایی مهم در خمیر فعال میشود.
⭕دورمانسی یا استراحت یا خواب گندم که تاثیر بسیار زیادی در بهبود خواص کیفی آرد دارد.هر چه استراحت گندم بیشتر باشد خواص گلوتنی آن نیز بیشتر شده و قوت و چسبندگی خمیر بیشتر می شود.اگر گندمی ضعیف باشد کافی است یک استراحت ۳ ماهه به آن بدهیم بطور شگفت انگیزی قوت پیدا می کند.
❌❌❌اگر می بینید گندمهای خارجی قوی تر از گندمهای داخلی است نه بخاطر تولید در زمین حاصلخیز است بخاطر آن است که از زمان بارگیری در قاره آمریکا یا استرالیا تا رسیدن به قاره آسیا چند ماه در کشتی خواب می کند و قوی تر می شود چون بواسطه قرار گرفتن در معرض نور خورشید یک سری واکنش شیمیائی اتفاق می افتد که باعث تقویت پروتئین های آرد می گردد.
⭕نکته مهم
این فرمول برای تقویت چسبندگی و گلوتن خمیر می باشد چراکه این موضوع باعث می شود پس از تخمیر ، گازها و میکروارگانیسم های مفید گندم، به راحتی فرار نکنند و در نتیجه نان پوک تر ، با پف و ظاهر زیباتری تولید شود.
@Nanekhooshe
#نکات_و_تکنیک_های_مهم_پخت
#آرد_کامل_چیست
#تخمیر_چیست_چه_اهمیتی_دارد
#نان_کامل_چیست