🚨 علت بی کیفیتی نان !!! ‼️ از هر پزشک و دانشمند و پزشک تغذیه و هر انسان عاقلی سوال کنید نظرشون رو راجب نان سبوس دار اعلام کنن ،بدون کوچکترین تردیدی نان سبوس دار را مفید اعلام می کنند و بر مصرف ان تاکید دارند !! 🔹 حال سوال ما از وزارت قتل عام بهداشت و وزارت تراریخته کشاورزی اینه که چرا سبوس را از گندم جدا می کنید ؟ چرا هر ماده اشغال را به ارد اضافه می کنید؟ 🔸 اگر مرد هستید به فکر کیفیت نان هستید به فکر سلامتی مردم هستید ارد سبوس دار طبیعی وارد بازار کنید بدون دستکاری ! 🔹 بهداشت به همه قرص اهن و اسید فولیک میده ! داخل ارد اهن و اسیدفولیک اضافه می کنید ! تمام ماست ها و لبنیات رو به این سم الوده می کنید و مجدد پزشکان این سموم را برای همه عموم تجویز می کنند ! این سموم به کبد و کلیه و گوارش مردم زیان رسونده . 90 درصد مردم کبد چرب دارن!! ‼️والله تمام کسانی که این ظلم رو به مردم کردن در جهنم جاودان خواهند بود ! اگر بهترین شاطر نانوایی را بیاورید نمی تواند نان خوب پخت کند ! نانوا های عزیز هیچ گناهی ندارند کیفیت نان به ارد مزخرف دولتی بستگی داره! نمک ید دار موجود در نان سرطان است ! ‼️ این آرد با طبع سودا علاوه بر مشکلات گوارشی پوست دست نانوا ها را تخریب کرده است! تمام کسانی که این ارد را خمیر می کنند مشکلات پوستی دارند!! نان ها سرطان زا هستن ! باید نان با ارد طبیعی سبوس دار و بدون الودگی در اختیار نانوا ها قرار بگیره با نمک دریا یا سنگ نمک خمیر بشه ! باید از خمیر ترش استفاده بشه ! سبک زندگی اسلامی و سبک قدیم بهترین روش پخت نان است! ما کم کم مجبور می شویم در روستا گندم دیم اسیاب کنیم و خود نان طبیعی پخت کنیم! @Nanekhooshe