🌾
مرحله به مرحله پخت نان خانگی در تنور گازی (پخت یک نان در هر مرحله) توسط یکی از اعضای کانال
⭕
نکته مهم:خمیر این نان بسیار شل و نرم می باشد در نتیجه آن نان بسیار نرم خواهد بود
❌همچنین با توجه به شیوه خلاقانه پهن کردن خمیر در این نان ( به سبک نان سنگک ) می بایست حتما در هنگام کار با این خمیر یک ظرف آب در کنار خود داشته باشید تا مرتب دست خود را نمناک کنید.
👈🏻ضمن اینکه خمیر رو میتونید طبق ترکیبی که پیشتر در کانال قرارداده شده است تهیه کنید و میزان آب ترکیب رو افزایش بدید تا خمیر به این حد از شلی برسد.
@Nanekhooshe
#نکات_و_تکنیک_های_مهم_پخت
#پخت_روی_اجاق_گاز_یا_درون_فر
#تجارب_پخت_اعضای_کانال