🌾 مرحله به مرحله پخت نان خانگی در تنور گازی (پخت یک نان در هر مرحله) توسط یکی از اعضای کانال نکته مهم:خمیر این نان بسیار شل و نرم می باشد در نتیجه آن نان بسیار نرم خواهد بود ❌همچنین با توجه به شیوه خلاقانه پهن کردن خمیر در این نان ( به سبک نان سنگک ) می بایست حتما در هنگام کار با این خمیر یک ظرف آب در کنار خود داشته باشید تا مرتب دست خود را نمناک کنید‌. 👈🏻ضمن اینکه خمیر رو میتونید طبق ترکیبی که پیشتر در کانال قرارداده شده است تهیه کنید و میزان آب ترکیب رو افزایش بدید تا خمیر به این حد از شلی برسد. @Nanekhooshe