آیا غنی سازی نان با آهن مفید است؟ عوارض آن چیست؟ ❌لطفا متن زیر را بادقت مطالعه فرمائید:❌ 📖 توضیح فنی : بدن انسان بر خلاف گیاهان توانایی کمی در جذب و تبدیل مواد معدنی به مواد آلی دارد و تنها قادر به جذب حداکثری عناصر آلی است نه معدنی. مثلا اگر آب سخت با کلسیم بالا (کلسیم معدنی که در خاک موجود است) را به گیاه بدهیم کلسیم معدنی را به کلسیم آلی تبدیل کرده و محصولی حاوی کلسیم آلی تولید می کند...❌اما اگر آب حاوی کلسیم بالا را انسان بنوشد قسمت بیشتر آن جذب نمی شود که یا در بافت های نرم بدن رسوب می کند و یا از طریق کلیه ها دفع می شود و به مرور در آنجا سنگ رسوبی تشکیل می دهد که هر دو صورت مشکل ساز است. 😱 ✅ به همین دلیل برای انسان بهترین نوع کلسیم برای جذب شدن کلسیم آلی است که در گیاهان خوراکی سبز تیره به وفور یافت می شود. ⭕همین داستان هم در مورد آهن وجود دارد. آهن معدنی جذب بدن نمی شود و در بدن رسوب می کند. فقط آهن آلی که در گیاهان به وجود آمده باشد در بدن انسان قابلیت جذب بالا دارد و مفید است. 🌾🌾🌾 ❓چرا نان را با آهن معدنی غنی می کنند؟ در گذشته نان از آرد کامل از گندم به همراه سبوس کود-سم ندیده تولید می شد. سبوس گندم طبیعی منبع بسیار خوبی از آهن آلی است و آهن مورد نیاز بدن را تامین می کند. اما امروزه سبوس گندم به دلیل وجود اسید فیتیک در آن جدا میشود در حالی راه کار ساده حذف و از بین بردن آن به صورت طبیعی وجود دارد که در کانال به آن اشاره شده است. ❌متولیان سلامت مردم شاهکار به خرج داده و با فرض اشتباه و به علت فقدان علم کافی، آهن معدنی به آرد سفید اضافه می کنند. اما اینکار نه تنها هیچ فایده ای ندارد بلکه مضر نیز می باشد. 📛 آهن معدنی با بدن انسان چه می کند؟ آهن معدنی قسمت عمده آن در بدن رسوب می کند. بیشترین رسوب آهن در روده اتفاق می افتد. کسانی که آهن معدنی مصرف می کنند (قرص آهن یا نان حاوی آهن معدنی) با خطر آسیب به روده روبرو می شوند. مطالعه بر روی کسانی که کم خونی دارند نشان داده است که آنها بیشتر با خطر بروز سرطان روده مواجه شده اند که ممکن است به این دلیل باشد که اغلب افراد کم خون برای درمان خود مقدار زیادی قرص آهن مصرف کرده اند. این در حالی است که منابع طبیعی آهن که حاوی آهن آلی باشند مفید است نه قرص حاوی آهن معدنی که به اشتباه برای بیماران تجویز می شود. @Nanekhooshe