روش خارج کردن ریسک از پوزیشن های باز
اکثرا مشاهده میشه برخی از تریدرها در مدیریت پوزیشن های خود دچار سردرگمی میشن. به چه صورت؟
به این صورت که قبل از رسیدن به تارگت ها و ریسک ریوارد تعیین شده در ستاپ، دچار ترس از دست دادن سود یا از دست مارجین و حدضرر میشوند.
و اسان ترین راه انتخاب میشه، یا از پوزیشن خارج میشوند، قبل از تارگت
یا ریسک فری میکنند و خیلی زود از مارکت به بیرون پرت میشن
یا استاپ را در سود قرار داده که باز هم اگر قبل از رسیدن به تارگت اول اینکار انجام شود، نتیجه همان پرت شدن زودهنگام از پوزیشن و مارکت به بیرون هست.
راهکار: ( این روش فقط برای ستاپ های استاندارد که دارای ریسک ریوارد منطقی و اصولی هستند قابل استفاده است)
روش خارج کردن ریسک از پوزیشن خیلی ساده است.
شما زمانی که در سود هستید به اندازه ریسک خود( یعنی اون مقداری که اگر حدضرر نوش جان کنید از دست خواهید داد) از پوزیشن را سیو سود میکنید و دیگر نه استاپ در سود قرار میدهید قبل اینکه به تارگت اول رسیده باشید و نه نیازی به ریسک فری هست .
مثال
من در پوزیشنی هستم که اگر استاپ نوش جان کنم ۱۰دلار از مارجین خودم را از دست خواهم داد. حال زمانی که در سود هستم به اندازه همان ۱۰ دلار را سیو سود میکنم و دست به تنظیمات پوزیشن نمیزنم.
در بدترین سناریو اگر استاپ نوش جان کنم در واقع سر به سر خارج شده ام و مارجینی از دست نرفته است.
با این روش شما این شانس رو به پوزیشن و مارکت میدهید تا روندی راکه شروع کرده به پایان برساند و شما تا اخر مسیر همراهش باشید و سود کامل نوش جان کنید.
دیگر حسرت و افسوس پرت شدن به بیرون مارکت و حیف استاپ ریسک فری خوردم ولی ببین بعدش قیمت تا کجا رفت، نمیشوید.
امیدوارم در زمانی که مارکت دارای روند مشخص هست بتوانید با ریسک مدیریت شده بالاترین سود را از ستاپ های استانداردی که در اختیارتان قرار داده میشوید، ببرید.