🚫برنج را آبکش نکنید
💟⇦•وقتی برنج جوشانده شده و آب آن دور ریخته میشود، فقط یک بیستم ویتامین B1 در برنج باقی میماند
✳️⇦•پخت برنج به روش کته کردن موجب میشود که ویتامین B1 آن باقی بماند
🔴عوارض کمبود ویتامین B1
✴️⇦•کمبود ویتامین B1 سبب بی اشتهایی ،ضعف عمومی و اختلال در هماهنگی عضلات ،بی حوصلگی و بیقراری ،عصبانی شدن سریع و ضعف ساقها و از دست دادن حساسیت پوست،لاغری و نقصان درجه حرارت بدن، یبوست وتنبلی روده میشود
🚨 نقل قول با لینک 😊
#طریق_الشفاء | عضو شوید👇
@sound_hakim
💥نشردهید