#آشپزی
🍃😊 برای شب یلدا حرف نداره!
🍃👈 لوکوم انار
آب انار: 3 لیوان.
پودر نشاستهٔ گل: 3 ق غ
شکر: 100 گرم.
وانیل: 1/4 ق چ.
کره: 1 ق غ.
پستهٔ خرد شده: به میزان دلخواه.
🍃🌸 طرز تهیه:
ابتدا آب انار رو گرفته از صافی رد میکنیم، بهتره آب انار شیرین یا ملس استفاده کنین، سپس داخل قابلمهٔ کوچکی ریخته به همراه شکر و نشاسته میذاریم روی حرارت ملایم و مرتب هم میزنیم تا مثل فرنی غلیظ شه، تقربیا یک ساعت و نیم زمان میبره پس عجله نکنین.
🍃🌸 وقتی بوی خامی نشاسته از بین رفت و به قوام مورد نظر رسید مغز پسته رو اضافه و با بقیهٔ مواد مخلوط میکنیم. سپس حرارت رو خاموش کرده، وانیل و کره رو افزوده و مخلوط میکنیم. حالا ظرف پیرکس مورد نظر رو خیس کرده آب اضافی رو خارج کرده و مواد رو داخل ظرف میریزیم و به مدت 8 ساعت داخل یخچال قرار میدهیم تا ببندد. سپس با چاقوی تیز به اندازههای دلخواه برشهای یکسان میدهیم من برشهای دو سانتی دادم و در پودر نشاسته ی ذرت یا پودر نارگیل میغلتاتیم.
🍃👈 نکتهٔ مهم: حتما از نشاستهٔ گندم یا گل برای داخل لوکوم استفاده کنین. چند ساعت بذارین در محیط بمونه تا کمی خشک شن سپس در ظرف در بسته نگهداری کنین.
🍃😍 نوش جان!
✨😊✨