فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍃😊 برای شب یلدا حرف نداره! 🍃👈 لوکوم انار آب انار: 3 لیوان. پودر نشاستهٔ گل: 3 ق غ شکر: 100 گرم. وانیل: 1/4 ق چ. کره: 1 ق غ. پستهٔ خرد شده: به میزان دلخواه. 🍃🌸 طرز تهیه: ابتدا آب انار رو گرفته از صافی رد می‌کنیم، بهتره آب انار شیرین یا ملس استفاده کنین، سپس داخل قابلمهٔ کوچکی ریخته به همراه شکر و نشاسته می‌ذاریم روی حرارت ملایم و مرتب هم می‌زنیم تا مثل فرنی غلیظ شه، تقربیا یک ساعت و نیم زمان می‌بره پس عجله نکنین. 🍃🌸 وقتی بوی خامی نشاسته از بین رفت و به قوام مورد نظر رسید مغز پسته رو اضافه و با بقیهٔ مواد مخلوط می‌کنیم. سپس حرارت رو خاموش کرده، وانیل و کره رو افزوده و مخلوط می‌کنیم. حالا ظرف پیرکس مورد نظر رو خیس کرده آب اضافی رو خارج کرده و مواد رو داخل ظرف می‌ریزیم و به مدت 8 ساعت داخل یخچال قرار می‌دهیم تا ببندد. سپس با چاقوی تیز به اندازه‌های دلخواه برش‌های یکسان می‌دهیم من برش‌های دو سانتی دادم و در پودر نشاسته ی ذرت یا پودر نارگیل می‌غلتاتیم. 🍃👈 نکتهٔ مهم: حتما از نشاستهٔ گندم یا گل برای داخل لوکوم استفاده کنین. چند ساعت بذارین در محیط بمونه تا کمی خشک شن سپس در ظرف در بسته نگهداری کنین. 🍃😍 نوش جان! ✨😊✨