🌶طرز تهیه پودر پاپریکا 😋 پاپریکا یک ادویه خوش عطر و بوست که خیلی هم کاربرد دارد. 🌶 برای تهیه پودر پاپریکا به فلفل دلمه ای قرمز خوشگرنگ احتیاج داریم. 🍱 این ادویه برای مرغ، ناگت مرغ، انواع خورشت ها، انواع سالاد ها، سس ها، ماکارونی، انواع کوکوها، کتلت و... استفاده می‌شود وبه غذا طعم بسیار خوشمزه ای می دهد. 😋 با این که آماده این ادویه موجود است ولی وقتی خودتان آن را درست کنید متوجه تفاوت آنها می شوید. 🍴ابتدا فلفل‌های دلمه ای قرمز را شسته، خشک کرده و خرد می کنید. 🥣 سپس آنها را در ظرفی ریخته و روی شوفاژ و یا بخاری گذاشته و هر روز آنها را به هم برنید. 🌞 دو الی سه روز طول می‌کشد تا خشک شوند و بعد از خشک شدن باید سریع اسیاب شود وگرنه در محیط دوباره نرم می‌شوند. 🧂بعد از اینکه پودر شد در یک سینی یک روز دیگر پهن کنید تا کامل خشک شود و بعد در ظرف شیشه ای نگهداری کنید. 😋 به همین سادگی 😋 به همین خوشمزگی 😋 نوش‌جان @t_a_h_d