#کدبانو
🌶طرز تهیه پودر پاپریکا
😋 پاپریکا یک ادویه خوش عطر و بوست که خیلی هم کاربرد دارد.
🌶 برای تهیه پودر پاپریکا به فلفل دلمه ای قرمز خوشگرنگ احتیاج داریم.
🍱 این ادویه برای مرغ، ناگت مرغ، انواع خورشت ها، انواع سالاد ها، سس ها، ماکارونی، انواع کوکوها، کتلت و... استفاده میشود وبه غذا طعم بسیار خوشمزه ای می دهد.
😋 با این که آماده این ادویه موجود است ولی وقتی خودتان آن را درست کنید متوجه تفاوت آنها می شوید.
🍴ابتدا فلفلهای دلمه ای قرمز را شسته، خشک کرده و خرد می کنید.
🥣 سپس آنها را در ظرفی ریخته و روی شوفاژ و یا بخاری گذاشته و هر روز آنها را به هم برنید.
🌞 دو الی سه روز طول میکشد تا خشک شوند و بعد از خشک شدن باید سریع اسیاب شود وگرنه در محیط دوباره نرم میشوند.
🧂بعد از اینکه پودر شد در یک سینی یک روز دیگر پهن کنید تا کامل خشک شود و بعد در ظرف شیشه ای نگهداری کنید.
😋 به همین سادگی
😋 به همین خوشمزگی
😋 نوشجان
@t_a_h_d