محرمانه
🔴 انتقاد ما به
#میرحسین_موسوی، به کیفیت نمازش نیست!
1⃣ فیلم یک دقیقه ای از نماز جماعت میرحسین موسوی منتشر شده که وی امام جماعت و دوسه نفر مأموم هستند. میرحسین برروی یک صندلی نشسته نماز می خواند.
2⃣ بعد از انتشار این فیلم، برخی از حامیان وی که هنوز از فتنه و لگدپرانی به صندوق رأی، جمهوریت و رأی مردم و قانون عذرخواهی نکرده اند اشک ریخته که ببینید این سید با این نماز خواندن را فتنه گر می نامند! برخی از دلسوزان جریان انقلاب هم در تقابل با این مواضع، به تمسخر روی آورده و کیفیت این نماز را به چالش می کشانند که طبق فتوای مراجع، نباید به کسی که نشسته نماز میخواند اقتدا کرد و یک نفر در فیلم هم نماز یک سجده ای می خواند!
3⃣ واقعیت این است که بصیرت و فهم سیاسی، کلید گم شده هر دو جبهه است. نه آنان متوجهند که دلیل اصلی انتقاد ما به
#میرحسین چیست و نه اینان! هرکسی از ظن خود تحلیل می کند. این در حالی است که اساساً انتقاد اصلی رهبری و جریان انقلاب و عموم مردم به میرحسین موسوی، به کیفیت نماز وی یا قرائت قرآن یا روزه گرفتن وی نیست. این مسائل اعمال فردی هر شخص مسلمان است و فقط به خود و خدایش مربوط است. همانطور که نمازهای ما هم نماز نیست و یا حضور قلب نداریم یا درست بجا نمی آوریم یا ... . این حق الله است و خدا یا می بخشد یا قبول میکند یا نمیکند!
4⃣ اما حرف اصلی و درد اصلی و انتقاد اصلی ما به مواضع وی و اطرافیان است. بهتر است با هم بخشی از بیانات رهبر عزیز انقلاب را باهم بخوانیم:
🔹«شما ببینید در صدر اسلام، آن کسانی که ممدوح واقع شدند - حالا توی فرهنگ ما، بر طبق عقیدهی ما - بیش از آنچه که به خاطر نماز و عبادتشان ممدوح واقع شدند، به خاطر موضعگیریهای سیاسیشان، اجتماعیشان و مجاهدتشان ممدوح واقع شدند. ما ابیذر را، یا عمار را، یا مقداد را، یا میثم تمار را، یا مالک اشتر را کمتر به عبادتشان مدح میکنیم. تاریخ، اینها را به آن مواضعی میشناسد که این مواضع، تعیین کننده بود؛ حرکت کلان جامعه را توانست هدایت کند، شکل بدهد و به پیشرفت این حرکت کمک کند. آنهائی هم که مذمت شدند، همین جور. خیلی از بزرگان که مورد مذمت قرار گرفتند، به خاطر شرب خمر مذمت نشدند، به خاطر بینمازی مذمت نشدند؛ به خاطر عدم حضور در آنجائی که حضورشان لازم بود، مذمت شدند. تاریخ، اینجوری ثبت کرده؛ نگاه کنید، ببینید».۹۰/۵/۱۴
5⃣ دوستان عزیز انقلابی ام؛ بصیرت اینهاست. اصل مسئله اینجاست. ما را کاری به نماز میرحسین موسوی نیست چنانچه خوارج از فرط سجده، پیشانی شان پینه بسته و زانوهایشان خسته شده و پاهایشان تورم کرده بود. قرآن را آنچنان زیبا تلاوت می کردند که هرکسی را جذب می کرد و در سیاهی شب ها از شوق رسیدن به خداوند متعال اشک ها می ریختند؛ روزها روزه و شب ها نماز می خواندند.
6⃣ اما چه زیبا فرمود حضرت امیرالمؤمنین(علیه السلام)، آن امیر سخن که: «"نوم علی یقین خیر من صلوة فی شک"؛ خوابیدن با علم و یقین بهتر از نماز و نیایش است با حالت شک و تردید.» (نهج البلاغه حکمت ۹۳). در تفسیر این حدیث زیبا آورده اند که منظور شک و یقین درباره ولایت اهل بیت علیهم السلام است و نیک می دانید که مطابق آیات قرآن و روایات و احادیث مفصل از ائمه معصوم علیهم السلام، خاصه حدیث مقبوله عمر بن حنظله، و دلایل نقلی و عقلی دیگر، این ولایت فقیه همان ولایت اهل بیت و رسول الله(ص) است چنانچه امام خمینی می فرماید: «ولایت فقیه همان ولایت رسول الله است... پشتیبان ولایت فقیه باشید تا یه مملکتتان آسیب نرسد».
7⃣ انتقاد ما به رفتارهای خلاف جمهوریت، ضدرای مردم و خلاف قانون وی بود که به کشور و به نظام ضربه زد. مردم را به حضور در خیابانها دعوت کرد و تهران را به آشوب کشاندند و عکس امام را پاره کردند و شعار "مرگ بر اصل ولایت فقیه" سر داده و به "نه غزه نه لبنان" رسیدند و نهایتاً در روز عاشورای ۸۸ مساجد و حسینهها و پرچمهای حسین آن کشته فتاده به هامون را به آتش کشاندند و قلب فاطمه الزهرا و دهها میلیون عاشق اهل بیت را به درد آوردند.
8⃣ ضربات میرحسین موسوی و سایر سران فتنه به کشور به سال ۸۸ محدود نمی شود بلکه شکاف حاصل از فتنه ۸۸ در کل کشور و در خیلی از خانواده ها عمیق شده و آن فتنه منجر به تحریم های گسترده دشمنان در سالهای ۸۹_۹۰ شد که تأثیرات آنها هنوز بر روی تمام ابعاد زندگی مردم لمس می شود. فتنه ای که یک انتخابات با شکوه ۴۰ میلیونی را به حاشیه برد و به آبروی جمهوری اسلامی ضربه زد و به فرموده رهبر انقلاب نظام را تا لبه پرتگاه پیش برد. گناه بزرگ دیگر سران فتنه امیدوار کردن دشمن بود که امیدوار باشند به ضربه زدن به این نظام و ملت که گناهی نابخشودنی است.
#تلنگر
✍ داود مدرسی یان
🆔
@Qalame_Tiz