#با_مردم #جلیلی (۲)
🔸 دکتر جلیلی در ادامهٔ سخنانش با گریز به مسئلهٔ کارنامه و برنامه که این روزها زیاد شنیده میشود، میگوید: «مقام ریاست جمهوری، مقام اجرا به معنای پیمانکاری نیست؛ ریاست جمهوری جایگاه تشخیص و تصمیم است».
◽️ در این زمینه باید گفت متأسفانه جریان مشاوران و طرفداران دو کاندیدا که پررنگکردن هر یک از کارنامه یا برنامه را دنبال میکند، ابتدا تلاش برای برتر نشان دادن کاندیدای مورد نظرشان است، اما نتیجهای جز کاستن از جایگاه هر یک از کارنامه و برنامه در مقام ریاست جمهوری ندارد؛ چراکه برای یک رئیس جمهور هم قدرت اجرایی و هم قدرت راهبردی لازم است و پررنگ کردن هر یک به بهای کماهمیت جلوه دادن دیگری، اشتباه است.
🔰 آقای جلیلی با تبیین عملکرد دولتِ سایه، به برخی از مواردی که در مدت بیش از ده سال به بررسی و آسیبشناسی و برنامهریزی و ارائه راهکار برای آنها پرداختهاند، اشاره میکند. ایشان همچنین بیان میکند که برخی از همین برنامه و راهکارها نیز به دولت جناب روحانی و شهید رئیسی ارائه شده و منجر به عملیاتی شدن آنها در دولتها شده است؛ از جمله طرحی که برای افزایش صادرات و فروش نفت ارائه کردهاند.
✅ ایشان به مطرح کردن ۴ اولویت دولت خود میپردازد که عبارتاند از: ۱. انضباط مالی، ۲. نقشآفرینی همه مردم، ۳. اقتصادهای پیشران، و ۴. فناوری جهشآفرین.
◽️ برنامههای دقیقِ ارائهشده در صحبتهای دکتر سعید جلیلی در چهار محور فوق، گسترده و قابل تأمل است که میتوانید کل محتوای این بیانات را
اینجا مطالعه کنید تا با برخی از برنامههای ایشان جهت رونق و پیشرفت و جهش ایران بیشتر آشنا شوید.
🔻 از جمله نقاط ضعف این برنامه، برخی اشتباهات در تدوین این فیلم انتخاباتی است؛ مثلا پرشها و تقطیعهایی صورت گرفته که از جلوههای بصری آن میکاهد. یا صدای متفرقهای که در بخشهایی به گوش میرسد یا معطوف شدن نگاه دکتر جلیلی به اطراف و خارج از قاب دوربین، که از ضعفهای برنامه بهشمار میرود. گرچه کلیت این برنامه برتر و بهتر از برنامه قبلی (برنامه دکتر قاضیزاده هاشمی) بود.
♦️ از ضعفهای شخصی دکتر جلیلی که از اولین دوره حضورشان برای انتخابات ریاست جمهوری تاکنون دیده میشود، ضعف در بیان بوده که گرچه بهتر شده است اما هنوز در قامت یک نامزد ریاست جمهوری نیاز به تقویت دارد تا به رقبای خود برسد. گشادهرویی نیز یکی از ملزومات نفوذ در قلوب مردم است؛ البته حالت چهرهٔ اشخاص امری طبیعی است که ارتباط مستقیم با شوخطبعی یا بدخلقی فرد ندارد ولی قطعاً چهرهٔ با تبسم و گشادهرویی در امر انتخابات میتواند جلب نظر بیشتری کند.
🔻 اشتباهِ اساسی که در این برنامه به چشم آمد، خواندنِ متن از روی کاغذ و ورق زدن آن بود. با توجه به شگردهای نوین تبلیغاتی، شایسته بود جمع نخبگانی که پیرامون دکتر جلیلی حضور دارند، از این راهکارها برای ارائه محتوا استفاده میکردند تا گفتگوی آقای جلیلی با مردم، نظرهای مثبت بیشتری را به خود جلب کند.
♦️ نقطه ضعف دیگر که ذیل دو نکته قبلی صورت گرفته است، دو بیانی شدن گفتار ایشان است؛ بهگونهای که در بخش ابتدایی برنامه، کلام دکتر جلیلی رسمی و اصطلاحاً کتابی است که ناظر به خواندن از روی متن است و در بخش دوم بهصورت عامیانه و با فاصله گرفتن از متنِ آمادهشده، سخن گفتند.
✴️ در مجموع میتوان داشتن برنامهٔ دقیق و منسجم که در برخی طرحها به سنجهٔ عمل نیز درآمده است، نقطه قوت اصلی، و بیان نخبگانی و نارساتر از دیگر رقبا و عدم گشادهرویی را نقطه ضعف اصلی آقای جلیلی دانست.
🔸
💬 قول معروف | علیرضا رنجبر
https://eitaa.com/QMAR71
🔸